Club

Golejada per emmarcar i seguir líders (7-0)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

L'Ontinyent 1931 CF ha aconseguit esta vesprada el resultat més ampli en la seua curta història en golejar La Font de la Figuera CF per 7-0. Al descans el resultat ja era de 3-0 gràcies als gols de Mateo Sanchis, Alberto Osoro i Ángel Galán. El domini en possessió i ocasions ha estat total, i la distància ha crescut en el segon temps amb els gols de Lluís Felipe, Ramón Torró (P.P.), Jorge García i Álex Pascual.

El domini s'ha fet notar des dels primers compassos, però s'ha hagut d'esperar un quart d'hora per vore la primera ocasió clara, de les botes de Jorge García amb un tir molt tancat que ha rebutjat el porter amb els punys (15'). Ha estat l'avís del primer gol de la vesprada, obra de Mateo Sanchis en aprofitar una centrada mil·limetrada de Martín Nebot des de la dreta, tot i que el porter ha tocat en primera instància Mateo ha tornat a empentar al fons de la xarxa (19'). Amb el marcador obert el domini encara ha estat major i els ontinyentins han aprofitat els espais. Alberto Osoro ha estat llest per furtar l'esfèric a Teo Fayos, que conduïa cap enrere l'esfèric fins entrar en l'àrea, el capità ha superat el porter per baix (31').

Jorge García ha fregat el tercer amb un gran tir de falta, molt potent, que s'ha estavellat en el travesser (34'). Ha estat just abans del descans quan Ángel Galán ha ampliat distàncies en rebre un gran baló en profunditat que ha controlat per batre amb sang freda el porter visitant (44'). Al descans s'arribava, per tant, amb 3-0.

En la represa la tònica ha estat la mateixa, i ja avisava Peli en el primer minut en rematar de primeres una centrada de Jorge García des de l'esquerra, però el baló ha eixit fregant l'escaire. Lluís Felipe no ha tardat en complir amb la seua cita amb el gol, ho ha fet aprofitant una passada de la mort de Peli, que ha deixat enrere un defensa sense necessitat de tocar l'esfèric. El pitxitxi ha ajustat el tir per fer el quart (55'). No hi havia temps per al descans, Ramón Torró ha desviat una centrada de Diego Cambra per computar el cinquè en pròpia porta.

Jorge García s'ha tret l'espina del tir de falta al travesser en el primer temps i ha retallar davant d'un defensa per enviar el tir creuat amb la dreta (67'). El 6-0 era més que suficient però els de Roberto Bas no han baixat el rendiment, i han estat prop del gol amb un contracolp que ha culminat Júnior, però el seu control ha anat llarg i l'assistència per a Alex Pascual l'ha agafat amb la defensa rearmada per rebutjar el perill (77'). Pascual volia sumar-se a la festa dels gols i ho ha fet després d'anar-se'n d'un parell de defenses en la zona de tres quarts, l'esfèric li ha caigut a Júnior que ha guanyat metres i just davant del porter ha cedit per al propi Álex Pascual, que ha arredonit amb el 7-0 definitiu.

Golejada per agafar confiança de cara al partit en les altures que suposarà la visita al Pinoso CF la setmana vinent, l'únic equip que segueix l'estela dels ontinyentins a un punt després de vèncer en el feu del CFS Racing de Novelda. En canvi, el Promeses Banyeres ha caigut en casa davant la SD Vallada (1-2) i es queda a cinc punts dels blanc-i-negres.

• ???? Ontinyent 1931 CF: Ivelin Popov, Martín Nebot, Jorge García, Marc González (Júnior 70'), Pau Sanchis, Sergio Mateu (Víctor Navarro 61'), Ángel Galán, Peli, Mateo Sanchis (Diego Cambra 50'), Alberto Osoro i Lluís Felipe (Álex Pascual 74').
  • ???? La Font de la Figuera CF: Héctor Valero, Ramón Torró (Cristian Valero 70'), Teo Fayos, Adri Doménech (Dario 59'), Manolo Calabuig, Iván Guillem, Sergio Fita (Ivan Guillem 54'), Pablo Fayos, Sergio Alberto, Alonso Alcaraz (Aitor Sanz 46') i Andrés Beneito.
  • ⚽ Gols: 1-0 Mateo Sanchis (19'), 2-0 Alberto Osoro (31'), 3-0 Ángel Galán (44'), 4-0 Lluís Felipe (55'), 5-0 Ramón Torró (P.P. 58'), 6-0 Jorge García (67') i 7-0 Álex Pascual (89')
  • Col·legiat: Rubén Muñoz Santacatalina, ha amonestat el local Jorge García i els visitants Adri Doménech i Sergio Fita.