Notícies

COM_CONTENT_TITLE

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

Hui era el dia D, un dia marcat pels aficionats i pels futbolistes per decantar la competició del grup XI de la Segona Regional, però, a més, era el "Dia de l'Aficionat". Era el moment de rebre el Pinoso CF i la crua realitat aboca als aficionats i a tots els ciutadans a pensar que els assumptes esportius a hores d'ara són el menys important. El dia que torne el futbol, el resultat esportiu d'aquest partit haurà passat pràcticament a un plànol secundari. Més enllà de no poder gaudir d'aquest dia especial, els Supporters BN han comunicat que deixen la seua activitat com a penya oficial del club.

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

L'Ontinyent 1931 CF informa que el preu de les jornades de tecnificació, planificades per les jornades festives de Pasqua (14, 15, 16 i 17 d'abril) serà de de 60 euros. Les activitats estan enfocades a joves de 6 a 14 anys, i poden tornar a participar tant els jugadors que van participar en la primera edició el passat nadal, com qualsevol jove interessat en introduir-se en la metodologia 1931, que a hores d'ara, i després de la victòria del juvenil davant l'Enguera, té els seus dos equips al capdavant de les classificacions dels seus grups de segona regional.

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

L'Ontinyent 1931 CF esperava viure un dia molt especial, amb l'afició com a centre de totes les activitats, el proper diumenge 22 de març, dins del context del partit que havia d'enfrontar els homes de Roberto Bas amb el Pinoso CF, immediat perseguidor. Malauradament, però per motius d'interés de salut pública, i seguint les directrius de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, que al mateix temps adopta mesures seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, s'ha pres la decisió d'ajornar tots els partits que es disputaran en el futbol amateur en les dos properes setmanes, incloent el que corresponia al 22 de març.

Ràtio: 4 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactives

L'Ontinyent 1931 no ha patit massa per superar La Font de la Figuera CF, tot i que l'ajustat resultat ha permès que els locals, en cas de fer un gol per retallar, hagen arribat fins al xiulit final amb opcions de donar algun ensurt. En canvi, els de Roberto Bas han fet un joc molt pràctic en un dels camps més reduïts de tota la categoria. Lluís Felipe ha obert el marcador quart d'hora i Jorge García ha fet el segon des del punt de penal, una decisió arbitral molt protestada pels locals. Els de Nacor Alcaraz han estat més pendents, en tot moment, del col·legiat que els ha deixat jugar amb molta agressivitat al límit del reglament, i sense cap càstic.

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

L'Ontinyent 1931 CF, i de manera conjunta entre la junta directiva, els membres de les penyes i alguns aficionats, ha estat treballant per preparar un dia molt especial el proper 22 de març del 2020. El "Dia de l'afició" pretèn organitzar un conjunt d'activitats al voltant del partit que suposarà rebre qui, a hores d'ara, és el segon classificat, Pinoso CF.

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

L'Ontinyent 1931 CF, després de l'èxit de la primera edició de jornades de tecnificació el passat nadal, ofereix novament sessions de tecnificació aprofitant els dies festius de Pasqua per als més menuts. Per participar en aquesta segona edició poden fer-ho tant xiquets i xiquetes que varen participar en la primera de Nadal com els que s'ho plantegen per primera vegada, ja que tornaran a sentar-se bases fortes basades en la metodologia que aplica el club i que ha portat als dos equips, amateur i juvenil, a estar en la zona més alta de la classificació.

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

El conjunt dirigit per Roberto Bas ha tornat a marcar distàncies amb una golejada, tot i que aquesta va arribar en el segon temps després que el Vallada retallara fins un momentani 2-1 al descans. Juanpe i Osoro havien obert el marcador, però els valladins demostraren que ahir no valia cap confiança en retallar i traure una bona versió en certs moments de l'encontre. En canvi, el doblet de Lluís Felipe i el gol de Galán en el segon temps van diluir qualsevol tipus de dubte per tornar a sumar tres punts. Com a notes negatives de la vesprada cal destacar la lesió de Juanpe, que va haver de ser substituït, i el gol en contra que talla una ratxa de 8 encontres consecutius sense encaixar.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2020

Search