Notícies

Peli s'afegeix a l'atac blanc-i-negre

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent 1931 CF s'ha fet amb els serveis d'un contrastat jugador per a la zona d'atac, tal com es va anunciar en les xarxes socials durant aquesta setmana. Es tracta de Peli, un jugador de categoria superior que deixa una llarga etapa en l'Alcúdia de Crespins per vestir la camiseta negra de la capital de la Vall d'Albaida.

Alejandro Martínez Gallego (14 de febrer del 1984), conegut futbolísticament com "Peli", va finalitzar la seua formació amb tres anys en el juvenil de Canals, fins estrenar-se com amateur. De Canals va fer en canvi pel CD Llosa, on estaria tres temporades, per passar una a Anna i tornar a terres canalines, però ara al Canalense, per dos temporades més. Els últims set anys els ha passat al CD Alcúdia de Crespins, on s'ha consolidat com un home referent. En la seua carrera ha acumulat experiència en Primera Regional però també en Regional Preferent.

Peli es mou en la zona de la mitja punta on aporta gran visió de joc, a més d'una gran arribada en llançament des de l'exterior de l'àrea. D'aquesta manera, l'Ontinyent 1931 CF segueix movent un projecte compensat de joventut i experiència per traure un gran rendiment.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2019

Search