Notícies

Adquireix el teu carnet definitiu en PVC abans del partit!

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent 1931 CF es complau en anunciar que ha adquirit un sistema punter en la gestió de socis i els seus carnets que donen accés als estadis. Es tracta del sistema ACYTI de Depydes, conegut per molts clubs de categoria nacional, i que suposa un pas endavant per a l'entitat per facilitar l'accés dels seus aficionats en els partits de lliga, a més aporta un acabat de carnet únic i durader.

Aquesta gestió ha estat possible gràcies a la col·laboració dels patrocinadors, en especial a Innova Dental, que tindrà la presència principal en la part posterior dels carnets.

D'aquesta manera, demà dissabte 31 abans del partit davant el CDE Alatoz CF, de 18:30 a 19:15, serà possible canviar el carnet temporal que s'ha posat a la venda en pretemporada pel carnet definitiu de PVC. En esta primera fase seran els socis del desaparegut Ontinyent CF qui podran retirar el seu carnet definitiu de manera àgil. S'habilitarà al mateix temps un punt de registre de dades per als nous socis de cara a preparar el seu carnet durant la pròxima setmana.

També en els propers dies s'incorporaran al sistema les dades dels socis registrats en la web oficial per agilitzar la seua retirada. En tots els casos cal portar el carnet temporal adquirit en les últimes setmanes.

El club informa que estos carnets són necessaris per acudir a les assemblees ordinàries o extraordinàries que es convoquen a partir d'ara dins del funcionament habitual.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2020

Search