Notícies

Presentació oficials dels equips i partit amistós, aquest dissabte!

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Abans de posar-se en marxa la competició, l'Ontinyent 1931 CF disputarà un últim partit amistós de pretemporada. Serà aquest dissabte, però serà especial, ja que abans es presentaran tots els components, jugadors i cos tècnic, tant del primer equip com de l'equip juvenil. La presentació serà a les 18:30, i serà conduïda per Miguel Calabuig. Després de la presentació, i abans del partit, membres de les penyes regalaran balons llançant-los des de la gespa.

També hi haurà una rifa extraordinària en el descans. Entre els aficionats que adquirisquen una papereta hi haurà un quàdruple sorteig. El primer d'ells s'emportarà directament una camiseta oficial de l'equip, i els tres restants gaudiran de dos oportunitats per llançar des del punt del centre del camp a porteria, i si fan gol, s'emportaran també un exemplar de la camiseta. Hi haurà premi de consolació per a qui no faja gol.

El partit serà a les 19:30 davant un rival de Primera Regional, el CF Ciudad de Alcoy, i serà l'última prova de foc abans de començar la lliga al feu del CD Albaidense el següent cap de setmana. La junta directiva fa una crida a tota l'afició per a que disfrute d'una vesprada diferent i, sobretot, conega al detall els jugadors que defensaran l'escut del club tant en el primer equip com en el juvenil en una temporada que s'espera il·lusionant.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2019

Search