Disseny 15 Luis Francisco Ortiz Carretón

Ràtio: 4 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactives
 

Els colors triats per a la realització aquest escut són el blanc i negre ja que aquests són els colors que llueixen les graderies de El Clariano, a excepció de la Senyera.

La forma base de l'escut és un oval que representa la unió sense fi entre club i afició, en la part superior del mateix s'aprecia en blanc sobre fons negre per a un major contrast Ontinyent 1931 CF, la tipografia triada per a escriure nom del club és “Century” en honor a l'històric Ontinyent CF, que en poc més d'una dècada haguera celebrat el seu centenari.

En la part centrar del mateix en negre sobre fons blanc s'aprecia una torre amb 3 merlets, franquejades en els costats per 2 éssers. Sent això una referència a l'escut de la ciutat.

La zona inferior de l'escut apareix un pont amb 3 ulls en representació del pont de Santa María i l'entrada de l'estadi “El Clariano”, en la zona inferior de l'est apareixen unes ones fent referència al riu *Clariano que el travessa,

La pilota estil *vintage sota el segon ull del pont representa els anys de glòria de l'Ontinyent CF en la 2a divisió espanyola.

Tanca l'escut un rombe amb els colors del Senyera, bandera de la comunitat valenciana que apareix també en l'escut de la ciutat, destacant els colors roig i groc sobre l'homogeneïtat de color sobre la resta de l'escut.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2020

Search