Disseny 20 Carlos Barber Vidal

Ràtio: 3 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'escut que he dissenyat per al club es basa en 5 parts fonamentals.

  • La Torreta, situada a la part central-superior del escut. Símbol més que característic del que és i serà El Clariano, un estadi difícil d'assaltar per a qualsevol equip que intente arrevatar-li a l'Ontinyent els tres punts al Clariano.
  • OCF, aquestes són les sigles sobre les que es manté mitja part del escut així com també a la vegada, rendeix honor al primer Ontinyent, el qual, el primer escut fou les tres sigles ací representades, O, C i F.
  • El castell, el mateix que ens representa a tots els ontinyentins i ontinyentines, també representa el que és la història del equip, així com el sentiment que tenim per ell, ja que, com un castell, l'equip ha passat i passarà moments durs i difícils però mai ningú podrà amb nosaltres i molt menys destruir aquest sentiment.
  • 1931, fetxa clau i fonamental per la qual ens reunim tots els diumenges des de ja fa 88 anys a l'estadi municipal El Clariano, per viure moments durs de vegades, però, sobretot feliços, amb els més estimats, la família i els amics.

Per últim, el cercle, representa una nova etapa, així com un gran cercle que engloba, no sols a aficionats, sinó a tota la família del nostre estimat club, ara amb l'important i volgut nom de...

ONTINYENT 1931 CF

Amb molta estima, un aficionat i membre de la penya supporters blanquinegres, espere que us haja agradat.

Gràcies i Amunt Ontinyent!!!

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2020

Search