Disseny 24 Rafa Torró Ferrero

Ràtio: 4 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactives
 

En primer lloc m'agradaria explicar el motiu del canvi radical en la forma de l'escut. Bé, doncs és senzill. El disseny circular de l'escut és per la lletra "O" amb què comença el nom de la nostra ciutat, Ontinyent. Un encuny d'identitat, categoria i orgull.

Publicitàriament, incloure l'escut dins de la lletra "O" d'Ontinyent ens endinsa en infinites possibilitats de combinacions.

Podem observar tres parts ben diferenciades. El cercle que envolta l'escut, blau acer amb força, mostra contundència i al mateix temps, és agradable a la visió. Es representa el nom del club llorejat per les seues gestes i l'any de la seua creació. La tipografia és senzilla però molt clara.

A l'interior, en la part superior de l'escut, trobem el griu expulsant aigua de les seues entranyes, sobre la torre del castell que representa la nostra ciutat. Un griu amb mirada retant, fúria, valor i orgull però amb "humilitat". Al mateix temps, aquesta força que ens demana el joc que van inventar els anglesos allà per l'any 1863.

A més, en la part inferior del nostre escut es representa la història i la llegenda. Una llegenda forjada a través dels anys amb lluita i sacrifici amb els colors que per aquells anys ens representaven i que seguirán representant-nos, perquè no hem d'oblidar les nostres "arrels".

Finalment, sobre el blanc i negre trobem un baló de cuir cosit a mà per tal de recordar els inicis del club. Serà un dels principals motius per a que la lluita i sacrifici del club amb "unitat" tinga els seus merescuts triomfs.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2020

Search