Campanya de socis 2022/2023: TOTS JUNTS HO FEM POSSIBLE!

[Informació actualitzada a 12/07/2022]

OBERTA LA RENOVACIÓ I ALTA ONLINE DE SOCIS (Recollida del carnet en oficines)
OBERTURA D'OFICINES A PARTIR DEL DIMARTS 19 DE JULIOL: ELS DIMARTS I DIJOUS DE 18:30 A 20:30
A continuació, podeu accedir al sistema d'altes i renovacions dels carnets.

RECORDEU utilitzar el vostre DNI sense punts, i amb lletra majúscula, per accedir al sistema si ja sou socis o per a registrar-vos si encara no ho sou. Per al registre de fills sense DNI podeu utilitzar el vostre DNI seguit d'un número, per exemple: 12341234A1, però heu d'utilitzar una direcció de e-mail diferent a la que heu utilitzat per al vostre usuari. Si teniu problemes accedint, utilitzeu l'opció de recordar contrasenya, per rebre-la al vostre correu. Si així i tot no podeu accedir, contacteu per correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant les vostres dades (DNI, nom i cognoms).

ATENCIÓ: Els carnets adquirits per via telemàtica han de ser recollits en les oficines de l'Estadi El Clariano en l'horari d'obertura habituals: dimarts i dijous de 18:30 a 20:30. Si no podeu recollir-los contacteu al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Els preus dels carnets són: 25 euros en grada General, 50 euros en grada Tribuna i 75 euros en la Llotja. Pots col·laborar amb una aportació major de 100 euros adquirint un abonament d'or.

GUIA D'USUARI PER A RENOVACIONS

GUIA D'USUARI PER A ALTES DE SOCI


ACCÉS AL SISTEMA D'ALTES I RENOVACIONS

Aquesta temporada (2022/2023) hi ha una renumeració dels carnets de soci després d'allargar aquesta acció per una temporada la 2020/2021, i la 2021/2022 amb efectes de la pandèmia, en les que tots els socis han hagut de prioritzar la seua salut, com no podia ser d'altra manera. La 2022/2023 torna deixant enrere la famosa distància social, i és moment de tornar a estar units en El Clariano per animar a l'equip en la seua segona temporada en Regional Preferent.

En el següent enllaç cada soci, introduint el DNI i el nº de carnet actual, pot consultar quin serà el seu número en la nova temporada.

CONSULTA EL TEU NOU NÚMERO DE SOCI

proposta preus carnets

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2023

Search