Notícies

Quico Vidal ja és jugador blanc-i-negre

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent 1931 es reforça en un punt clau del joc, dins l'àmbit organitzatiu i ofensiu, amb la incorporació del migcampista Quico Vidal, que arriba provinent del CDSB Ontinyent. Quico aposta pel projecte blanc-i-negre després d'una llarga etapa en la disciplina de la FEBO en la que ha crescut com a jugador, i després d'haver viscut algunes experiències en el futbol amateur i d'altres més exòtiques.

Quico Vidal Diego (Ontinyent, 20 de març del 1997) és un jove migcampista de tall ofensiu, que es pot moure en la medul·lar en tasques organitzadores o en zona més davantera com a mitjapunta, amb una bona arribada des de segona línia. El seu potencial físic el converteix, al mateix temps, en el primer home en parar atacs rivals gràcies al seu llarg recorregut. Quico ha jugat en el futbol base ontinyentí, en concret en la FEBO, des de categoria infantil, fent el salt al Sant Rafel quan era juvenil de segon any. Ja en amateur va vestir la camiseta del Burjassot de Regional Preferent, però per motius d'estudis va residir a Suècia, on aprofità per jugar en el KFUM Linköping Futsal, en la disciplina de futbol sala.

Aquesta temporada l'havia iniciat en el CDSB Ontinyent de Primera Regional però després de no comptar amb massa minuts, i amb l'interès mostrat per part de l'Ontinyent 1931, no ha dubtat massa en canviar de club. "És un equip que he seguit molt i en el qual tinc molts coneguts i ex-companys", assegura el jugador, que afegeix que "fan un joc combinatiu i molt vistós que s'adapta perfectament a les meues característiques, aixina que després de diversos contactes amb l'entrenador i el president, no he tingut dubtes", conclou. El jugador estarà disponible per disputar els primers minuts, si fóra necessari, aquest diumenge en Agullent.

📷 Foto: Quico vidal (esquerra), junt al directiu Niki (dreta)

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2020

Search