Notícies

Arriba el davanter Juanpe, contrastat en categories superiors

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

El conjunt entrenat per Roberto Bas comptarà amb una variant més en atac amb la incorporació de Juanpe, un davanter provinent de la UE Tavernes de Regional Preferent. Juanpe aportarà un perfil diferent a l'atac ontinyentí, en tractar-se d'un jugador d'àrea, lluita cos a cos, i amb molt olfacte de gol.

Juan Pedro Andrés Becher (Xàtiva, 30 d'abril del 1989) és un davanter contrastat en categories superiors, no envà arriba de jugar amb la UE Tavernes de Regional Preferent. Es tracta d'un davanter centre que destaca per la lluita cos a cos, i que aprofita molt bé el joc combinatiu i els espais en els metres finals, una alternativa més a la zona d'atac ontinyentina. Juanpe va finalitzar la seua formació amb tres temporades al juvenil del CD Olímpic, d'on faria el salt al primer equip, incloent un ascens a Tercera Divisió, categoria en la que va compartir vestidor amb Miguel Ángel Mullor. Després va passar pel CD Llosa dos temporades, aconseguint l'ascens a Tercera en la primera d'elles. CD Canals, Chiva i Tous (2 temporades) han pogut gaudir dels seus gols. La temporada passada va anotar 10 dianes i aquesta en portava 4 en tan sols 640 minuts.

La falta de participació degut a la dificultat per compaginar la seua feina amb l'esport que més estima li ha suposat per decantar-se per l'Ontinyent 1931. El ben cert és que Juanpe va tindre les portes obertes al club des dels primers dies en els que va arrancar el projecte, i ara s'ha confirmat la seua arribada pels motius laborals ja esmentats. "Tinc molt bona relació amb Miguel Ángel Mullor i estàvem en contacte des de principis de temporada, això sumat a que en Tavernes han entès la meua situació i que no puc aportar tot el que voldria, tot ha sumat per acabar en Ontinyent", ha declarat el jugador. "He pogut vore alguns partits i sé com juguen, m'atrau la proposta de futbol que té l'equip, que no se sol vore en estes categories", ha conclòs. Juanpe ja podria estar disponible per al derbi en Agullent si Roberto Bas ho considera necessari.

📷 Foto: Juanpe (esquerra) junt a Alfonso Soler (dreta)

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2020

Search