Notícies

El derbi més proper, amb novetats

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

L'Ontinyent 1931 afronta novament el derbi més proper de tota la temporada, el que el separa 6 kilòmetres del CF Agullent. El duel de la primera meitat de lliga va finalitzar amb un ajustat 3-2, i els agullentins demostraren ser un dels millors equips que havia passat pel Clariano fins eixe moment, junt d'altres com el propi Beniarrés, Promeses Banyeres o l'Ayorense. La motivació per al partit de demà serà un extra en un equip amb molta gent coneguda, i amb forts lligams tant entre jugadors, com amb amistats i familiars fora del terreny de joc.

Ha de ser un derbi bonic, tot i que el preu de les entrades (5 euros) ha amenaçat un desplaçament que es preveu massiu. Les penyes, i sobretot Incondicionales 1931 amb una queixa formal que l'Ontinyent 1931 va traslladar al club local, ha suposat una rebaixa en el preu de les entrades per als penyistes blanc-i-negres a 3 euros (sense rifa) mentre l'entrada de 5 euros té inclosa una participació en una rifa. Llevat d'aquesta anècdota, els dies previs s'han viscut amb molta concentració per part de tota la plantilla i de la junta directiva, que ha aprofitat per incorporar jugadors, i de ben segur demà primarà un ambient festiu en el que els de Roberto Bas volen allargar la ratxa per seguir al capdavant de la classificació.

Els ontinyentins es presenten al xoc amb la possibilitat d'estrenar dos cares noves, el migcampista Quico Vidal i el davanter Juanpe, homes que arriben per sumar en aquesta meitat de lliga que es preveu del tot exigent. Els de Rafael Vilaplana arriben en el bell mig de la taula classificatòria després de vèncer al feu del Racing de Novelda per 3-4, són desens després de la victòria del CD Bocairente però compten amb un encontre menys pel temporal de fa dos setmanes.

"Hem aconseguit centrar-nos en l'àmbit estrictament esportiu i esperem, amb les nostres armes, tractar d'empotar-nos la victòria d'este derbi", assegura Roberto Bas, que durant la setmana es va "mullar" respecte al preu de les entrades, considerant-lo excessiu encara que al mateix temps deia que "estan en el seu dret encara que és un abús".

El partit començarà demà diumenge, 2 de febrer, a les 17:00 i serà dirigit pel col·legiat Francisco Javier Gómez Esteve.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2020

Search