Notícies

Els Moros i Cristians 2020 arriben al Clariano

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent 1931 CF es complau en comunicar que aquest diumenge el partit davant el CFS Racing de Novelda estarà envoltat per una de les festes grans de la ciutat, els Moros i Cristians. A les portes de la celebració del mig any fester, que viurà la seua desfilada el proper 22 de febrer, el club ha volgut convidar als càrrecs de l'any 2020 junt a altres membres de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l'Agonia.

Els capitans, morò i cristià, Alberto Climent i Reis Alborch respectivament, faran la treta d'honor des del mig del camp en els prolegòmens del partit, programat per a la vesprada d'aquest diumenge 9 de febrer a les 17:00. Els càrrecs i altres convidats presenciaran el partit des de la llotja d'autoritats, segons aforament, i des la grada de Tribuna. La comitiva moro-cristiana estarà acompanyada per una banda de música, que ambientarà els moments clau de la vesprada.

El club vol agrair d'avantmà la participació de tots els càrrecs i assistents i fa una crida a l'afició per sumar-se a aquest emotiu dia per a, després, recolzar el conjunt blanc-i-negre, que es juga seguir en la zona més alta de la taula classificatòria.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2020

Search