Notícies

Els Supporters BN deixen d'estar en actiu

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Hui era el dia D, un dia marcat pels aficionats i pels futbolistes per decantar la competició del grup XI de la Segona Regional, però, a més, era el "Dia de l'Aficionat". Era el moment de rebre el Pinoso CF i la crua realitat aboca als aficionats i a tots els ciutadans a pensar que els assumptes esportius a hores d'ara són el menys important. El dia que torne el futbol, el resultat esportiu d'aquest partit haurà passat pràcticament a un plànol secundari. Més enllà de no poder gaudir d'aquest dia especial, els Supporters BN han comunicat que deixen la seua activitat com a penya oficial del club.

És una decisió ferma i molt analitzada pels seus membres, que han publicat fa una estona un comunicat oficial en totes les seues xarxes socials. Els Supporters BN van aparèixer en l'any 2013 amb l'Ontinyent CF encara en Segona Divisió B, i de seguida es van alçar com un referent en l'animació a l'estadi arrossegant un gran nombre d'aficionats joves. En els pitjors moments, amb el descens a Tercera Divisió, amb els sucessius intents d'ascens a Segona B, va ser on els Supporters BN es van fer més i més recolzament van aportar a l'Ontinyent CF.

La Tercera Divisió no els va parar, i el retorn a la Segona B els va fer més importants encara, acariciant la zona alta de la classificació i amb una animació que es mantenia com a referent en tots els encontres, fent esclatar l'ambient en els partits més importants. La desaparició del club va ser una ombra en els seus cors, com en els de molts aficionats blanc-i-negres, formant part d'una comisió que a última hora encara intentava salvar el club, com a mínim, en el seu aspecte social. D'aquells durs moments, i en els inicis del nou projecte Ontinyent 1931 CF, els Supporters BN es van sumar a la iniciativa junt a la resta de penyes, recolzant el projecte des de l'inici, vénent un gran número de carnets de soci i ajudant a fer crèixer la massa social. El seu treball diari ha estat a l'altura, inclús sobrepassant-la, de totes les exigències que envolten un nou projecte, i és per això, que la seua fi d'activitat és una de les pitjors notícies de la temporada.

La Junta Directiva de l'Ontinyent 1931 CF només pot fer que agrair als Supporters BN la seua gran tasca realitzada des del primer dia, portant de la seua mà el nou projecte i recolzant-lo des del primer dia. "Mai oblidarem la confiança que ens vam donar, saben on estem i per a qualsevol cosa que necessiten sols ens ho han de dir, els esperem en el seu camp, El Clariano", ha assegurat Roberto Bas després de conèixer la malaurada notícia. Supporters BN van posar una de les llavors d'este projecte i, per tant, ja formen part de les seues arrels. El club espera que siga un "fins prompte" i no un adéu definitiu.

A continuació es pot llegir el comunicat publicat per la penya Supporters BN:

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2020

Search