Notícies

L'Ontinyent 1931 CF ascendeix a Primera Regional

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha resolt, després de reunir-se la seua junta directiva, donar per finalitzades totes les competicions de les categories regionals que organitza, amb ascensos directes per als equips que es trobaven amb eixe dret a data del 14 de maç de 2020, quan va començar l'estat d'alarma per la pandèmia de Covid-19. Tant el primer equip, com el juvenil, són, per tant, equips de Primera Regional per a la propera temporada 2020/2021, ja que lideraven els seus respectius grups.

També ascendiran de categoria aquells equips que es trobaren en posició d'ascens indirecte, és a dir, en zona de promoció. D'aquesta manera acompanyen a l'Ontinyent 1931 CF, el Pinoso CF en amateur, i el CD Enguera en categoria juvenilAquesta decisió està avalada pel Decret 2/2018 de 12 de gener del Consell, aixina com confirmava el passat 7 de maig la Direcció General d'Esports de la Generalitat Valenciana. El comunicat oficial de la FFCV es pot llegir ací.

El club farà un comunicat oficial el dia de demà, dijous 14 de maig, per valorar aquesta decisió i agrair a totes les persones que han fet possible l'ascens en la primera temporada de vida del club. Al mateix temps, i llevat de celebracions esportives, el club també vol fer costat i enviar els seus còndols a les families i amistats de les persones afectades per aquesta malaltia, que ja s'ha cobrat la vida de més de mil persones en la Comunitat i moltes més a Espanya i arreu del món.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2020

Search