Notícies

Gràcies a tots som de Primera Regional!

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

Des del club Ontinyent 1931 CF només podem agrair a totes les persones que han fet possible que aquesta temporada haja sigut tan meravellosa. Després de tanta feina, esforç i il·lusió, la recompensa ha valgut la pena. Els dos equips inscrits pel club han aconseguit el seu objectiu esportiu.

En primer lloc GRÀCIES a la millor afició, la NOSTRA. El gran motor d'aquest projecte, que des del minut 1 s'ha bolcat amb el club de tots i per a tots. Gràcies a vosaltres la història del futbol a la nostra ciutat no s'ha vist interrompuda. És un gran orgull per al club vore el nostre estadi, El Clariano cada diumenge ple per seguir el seu equip, l'equip de la seua ciutat i que tots volem. Gràcies a Incondicionales 1931 per fer-nos gaudir dels seus càntics, animant als seus jugadors que sempre sentien el suport quan més ho necessitaven. Gràcies Penya LA TORRETA, FRENTE BOTIFARRA, SUPPORTERS BN (tant de bo estigueu de tornada) i la NO oficial, JA VINDRAN LES PRESSES. Totes i tots, sempre presents en el nostre estadi i col·laborant amb el club, gràcies de tot cor.

GRÀCIES jugadors, tant de l'1er equip com del juvenil, gràcies pel vostre esforç, compromís i per honrar la camiseta que vestiu cada cap de setmana amb humilitat, sabent que representeu i defenseu el club de la vostra ciutat. Heu creat la comunió perfecta amb l'afició i sabíeu perfectament que vosaltres competiu al camp i ells ho fan a la grada, tots a una, amb unitat.

GRÀCIES patrocinadors i col·laboradors, gràcies per confiar en el projecte, i amb el vostre suport fer-ho una realitat. Gràcies als patrocinadors principals: Cotopur, Kito, Kapitalia, Ordiber Textiles, Brätembier Bierhaus i Innova Dental

GRÀCIES Ajuntament d'Ontinyent. En primer lloc per confiar, aprovar i recolzar que aquest projecte siga una realitat i puga créixer. En segon lloc, per estar presents a l'estadi cada diumenge que jugava l'equip.

Tots estem d'enhorabona! És un ascens de tots i totes. Junts hem sumat, i la unió ha fet que ara puguem gaudir de l'ascens dels nostres dos equips a Primera Regional.

Lamentablement la temporada no ha finalitzat de la millor manera, o de la manera que ens haguera agradat. És per això que a causa de la situació que per desgràcia vivim, i que ha obligat a donar per finalitzada la temporada sense completar el 100% dels partits, no hi haurà cap celebració de moment. Potser en el futur, i si les condicions ho permeten es puga fer una cosa senzilla i humil.

GRÀCIES a tots els rivals amb els que hem tingut el plaer de competir aquesta temporada. I per descomptat pel tracte que hem rebut tant en El Clariano com quan hem visitat els vostres camps.

GRÀCIES Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, per donar llum verda a un projecte que naixia després de la desaparició esportiva de l'Ontinyent CF.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2020

Search