Notícies

Lluís Felipe completa un atac d'or

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

És un dels jugadors revelació de la passada temporada, no envà arribava ja de sumar la xifra de 21 gols amb el juvenil de l'Ontinyent CF en Primera Regional. Lluís Felipe és fe en cada acció, qualitat, control i la mirada entre els tres pals el 100% del temps. Els aficionats de l'Ontinyent 1931 tindran l'oportunitat de disfrutar una temporada més d'un jugador que sorpren a propis i estranys, capaç de crear des de segona línia i associar-se sempre amb els seus companys.

Lluís Felipe Pastor (Ontinyent, 18 de setembre del 2002) és un jove jugador que pot realitzar les tasques ofensives de l'equip tant en zona de mitjapunta com de davanter, tot i que aporta molt des de les bandes i les seues diagonals. Arribat al club des del juvenil de l'Ontinyent CF de la mà de Roberto Bas, Lluís Felipe ha anat creixent a passes agegantades i aquesta temporada tractarà de fer el mateix amb l'arribada de companys de més experiència i altres renovats de la passada temporada.

Va ser l'autor del primer gol en partit oficial per al club i el seu nom ja consta en la història de l'entitat, però també va fer algunes aportacions al conjunt juvenil quan se li va requerir, especialment en unes jornades en les que la vesant golejadora s'havia complicat i arribaven grans rivals. En 23 encontres disputats, 20 d'ells com a titular, va ser capaç de sumar 19 gols, però gràcies al joc d'equip també va fer aportacions en forma d'assistències i jugades trenades.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2020

Search