Notícies

Júnior seguirà sent la locomotora de la banda esquerra

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Desenfadat, ràpid i amb una de les millors projeccions del futbol ontinyentí; Júnior seguirà sent una temporada més blanc-i-negre. La passada temporada va alternar les seues participacions entre el juvenil i el primer equip però va fer grans aportacions en tots els minuts disputats fins sumar 18 aparicions en 19 convocatòries.

Muanza Alberto Simao Nogueroles (Ontinyent, 14 d'agost del 2002), conegut futbolística com a Júnior, és un jove jugador de banda esquerra amb capacitat de progressió i recorregut ja que, tot i ser naturalment extrem esquerre, ha oferit un gran paper jugant com a lateral i aportant en atac des de la rereguarda, fruit d'això són els dos gols aconseguit amb el primer equip la passada temporada i algunes assistències. Júnior és tot velocitat però també qualitat, un camp gran com El Clariano se li queda curt i pocs defenses el poden igualar en eixa acceleració que el caracteritza.

Aquesta nova temporada Júnior té una oportunitat més per seguir creixent i agradant a una afició que l'ha sabut valorar des del primer minut en el que bota al terreny de joc.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2020

Search