Notícies

La il·lusió de tornar: Campanya de socis 2020/2021

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

L'Ontinyent 1931 CF arranca la seua campanya de socis per a la nova temporada 2020/2021, una campanya diferent a l'anterior per les circumstàncies sanitàries actuals, però amb un lema "La il·lusió de tornar", que ara mateix és la il·lusió de tots, aficionats, jugadors i junta directiva, i fer-ho per competir al més alt nivell possible en un dels grups més complicats de la Primera Regional.

Aquesta està marcada perquè el tràmit de renovació i alta només es podrà realitzar de manera online, amb un termini primer de renovacions des del dilluns 27 de juliol fins al 16 d'agost, i un termini d'altes i possibilitat de canviar de seients en tribuna del 17 d'agost al 6 de setembre, els seients dels socis que no hagen renovat abans del 16 d'agost quedaran alliberats per a qualsevol altre soci en el període següent. Com a novetat, els menors de 16 anys que en tribuna vullguen tindre seient reservat hauran d'adquirir un carnet de 20 euros, en cas contrari podran accedir gratuïtament però no tindran el seu lloc reservat, per tal de controlar millor l'aforament previst en cada partit.

Després es passarà a l'expedició de carnets i la seua entrega en oficines o, preferentment, amb enviament a domicili. El motiu d'aquesta implantació telemàtica es fa principalment per evitar cues i aglomeracions en les oficines, com va ocòrrer la passada temporada, i pensant en la seguretat de tots els socis i sòcies.

Al mateix temps, el club anuncia que mantindrà el preu de totes les modalitats tot i el canvi de categoria per dos motius: no haver pogut gaudir completament de la passada temporada, i per la incertesa del que puga ocòrrer en la pròxima temporada. L'Ontinyent 1931 garantirà les mesures de seguretat en les assistències a l'estadi amb diferents protocols, seguint les normes dictades per les autoritats competents. Així, un carnet d'adult (major de 16 anys), en General costarà 10 euros, i en Tribuna 20. La llotja es manté en 30 euros, i existeix la possibilitat de fer-se amb un carnet d'or aportant 40 euros o més.

Una temporada més, el club agraeix la confiança dipositada per la Clínica Innova Dental d'Ontinyent, patrocinadora dels carnets de soci. 

La plataforma online, activada des del pròxim dilluns, està basada en el mateix sistema que s'utiltizava la temporada passada, ara obert a tots els públics, que hauran d'accedir utilitzant les seues dades, mentre en cas d'altes caldrà fer un registre. Un adult podrà comprar el seu carnet i el dels menors que tutel·le si no tenen DNI. El funcionament és molt intuitiu en ser semblant al de una tenda online, i el pagament online ha estat possible gràcies a un acord amb Caixa Ontinyent i la contractació d'un TPV, que permet pagar amb qualsevol tipus de targeta VISA, Servired o Euro 6000, a més del pagament per transferència bancària.

 

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2021

Search