Notícies

Juanma i Álex Pascual, vinculats al club des de fora del terreny de joc

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

L'Ontinyent 1931 CF comptarà amb dos figures cohesionadores molt importants fora de la gespa, ja que tant Álex Pascual com Juanma Bas deixaran de vestir-se de curt per aportar el seu valor a nivell organitzatiu i de gestió del club.

En el cas de Juanma Bas Tortosa (Ontinyent, 23 de març del 1977), ha estat directiu des del primer dia que va nàixer el club, ocupant-se de moltes tasques organitzatives, com les relacionades amb la divulgació de la imatge del club entre els escolars de la ciutat i la gestió del sistema de socis. Els aficionats van tindre l'oportunitat de vore a Juanma defensant l'escut davant el Racing de Novelda com a visitant i a casa davant el Banyeres. Ara seguirà fent les seues tasques com a directiu en diferents àrees.

Quant a Álex Pascual Juliá (Muro d'Alcoi, 21 de maig del 1977), va tornar al futbol la passada temporada per ser una peça clau en els minuts que va disputar. Sense anar més lluny, en la primera de les jornades va ser capaç de desembossar un partit que els ontinyentins perdien a casa davant la Peña Madridista d'Ibi. Després d'acumular prop de 500 minuts diu adéu al baló (encara que pot ser un "fins després"), i ara seguirà vinculat al club com a nexe d'unió entre la plantilla, cos tècnic i junta directiva, un paper que es va guanyar la temporada passada en ser un dels homes més importants en crear ambient de vestidor i aportar un extra motivacional.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2021

Search