Notícies

Pau Sanchis, pilar defensiu que renova

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

L'Ontinyent 1931 segueix confeccionant la plantilla basant-se en una gran columna vertebral de la temporada passada. És el cas de Pau Sanchis, un defensa central que va ser peça molt important en el primer equip, però també en algunes aparicions al juvenil. Per la seua edat, encara pertanyerà a la categoria juvenil en la temporada 2020/2021 però el seu objectiu personal i el del club, és que seguisca creixent per confirmar la seua consolidació en l'equip amateur, ara en Primera Regional.

Pau Sanchis i Gandia (Ontinyent, 21 d'agost del 2002) és un defensa central de qualitat, amb domini de cama dreta i un gran desplaçament de l'esfèric, tan jugat com en passada llarga. La passada temporada va fer el salt al futbol amateur en Segona Regional, sumant 19 convocatòries, 14 d'elles com a titular i un total de 1327 minuts. Les poques amonestacions (2 targetes grogues) deixa ben clar quin és el seu estil, el marcatge home a home, la facilitat de recuperació en carrera i el seu gran posicionament tàctil li confereixen molts avantatges a l'hora de defensar totes les jugades. El seu físic, que el permet neutralitzar molt bé els balons penjats, també es converteix en arma quan és moment de buscar poteria rival a baló parat.

Amb aquesta renovació es manté el segell de gran part de la plantilla amb joventut, molt de control del joc des de línies defensives entorn a la possessió de l'esfèric però sempre amb vocació ofensiva.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2020

Search