Notícies

Marc González seguirà donant seguretat a la defensa

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Marc González tornarà a vestir de blanc-i-negre una temporada més, donant continuïtat al gran treball realitzat fins ara. Marc va fer el salt la passada temporada del juvenil al primer equip, consolidant-se amb 20 partits jugats com a titular, i demostrant un gran enteniment amb l'altre company que ha renovat en l'eix de la defensa, Pau Sanchis.

Marc González Martínez (Ontinyent, 11 de gener del 2001) ja havia crescut a passes agegantades en el juvenil de l'Ontinyent CF de la mà de Roberto Bas, i la passada temporada va ser la seua confirmació com a jugador referent en la defensa junt al seu company Pau Sanchis. Entre els dos van reduir molt les opcions dels rivals per foradar la porteria blanc-i-negra. Marc va atorgar la pausa i el control des de la rereguarda i va demostrar molt de criteri per traure el baló jugat, al mateix temps que va deixar passar pocs defenses, i això que li va tocar alguns "cara a cara" molt forts. Fruit d'això, però sobretot d'algun arbitratge massa rigorós, i en alguna ocasió per alguna protesta ben motivada, va complir cicle d'amonestacions.

Marc es va formar en la FEBO, i va passar pel futbol base del Valencia CF, Villarreal CF i CD Alcoyano, abans de tornar a terres ontinyentines per vestir-se de blanc-i-negre a les ordres de Roberto Bas.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2021

Search