Notícies

Ja disponible la renovació online de carnets

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Des d'ahir dimarts a primera hora, es va activar la venda online de carnets per a renovacions, socis que ja ho foren la passada temporada i comptaven amb un carnet PVC definitiu. La renovació es pot realitzar des de https://socis.ontinyent1931cf.com/, on hi ha disponibles les instruccions i l'accés al sistema de renovació.

El procés de renovació és molt senzill, cada soci pot accedir amb el seu DNI com a usuari i el propi DNI com a contrasenya. Una vegada dins es recomana canviar la contrasenya i és obligatori actualitzar les dades personals amb direcció email, postal i telèfon.

Les renovacions es poden realitzar fins el 16 d'agost, moment en el que s'alliberaran els seients de tribuna i els socis podran reubicar-se en la segona fase, del 17 d'agost al 6 de setembre.

Com a novetat, aquesta temporada tot el procés es podrà realitzar de manera online per les condicions sanitàries actuals i tractant de garantir la seguretat dels socis, evitar aglomeracions i cues en les oficines, i enviant els carnets renovats o donats d'alta al domicili del soci.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2021

Search