Notícies

A la venda les entrades per al partit del divendres davant el Carcaixent

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent 1931 CF ja ha posat en disposició les entrades per al partit d'aquest divendres davant el CD Carcaixent, que es jugarà a les 20:00 en l'estadi El Clariano. Per a aquest partit, i donades les actuals circumstàncies marcades per Covid-19, l'aforament màxim permès serà de 400 persones. Al mateix temps, l'entitat està treballant en un detallat protocol per ampliar aquest aforament al màxim permès per les autoritats necessàries.

Les entrades tenen un preu simbòlic d'un euro, i al mateix temps inclouen una participació en el sorteig d'una camiseta oficial del club que tindrà lloc en el el descans del partit segons el nº d'entrada adquirit. El sistema d'identificació serà el mateix que en l'últim partit davant el Muro CF, l'aficionat que adquireix l'entrada ha d'entregar la secció de la mateixa que inclou les seues dades (DNI, nom, cognoms, telèfon i lloc de procedència) en l'accés al partit, i es queda amb el resguard per al sorteig posterior.

Com a novetat, aquesta vegada s'ha ampliat la disponibilitat de les entrades en diferents punts de venda: Bar San Remo (Sant Rafel), Estanc de Pio XII i KM42 (Pl. Concepció). A més, demà dijous 17 de setembre, s'obriran les oficines de l'estadi El Clariano de 18:00 a 20:00 per a la venda d'entrades.

Cal recordar que el protocol actual del club inclou: mascareta obligatòria en tot el recinte, prohibició de fumar en la grada, ús del gel desinfectant disponible en ubicacions que impliquen contacte (oficines i bar), distanciament físic amb alternança entre butaques lliures i butaques separades. S'obrin dos accessos a l'estadi, el principal de Tribuna, i el de la porta "1931" d'acreditacions, per diferenciar l'accés per sectors. El dia del partit hi haurà disponibles les entrades que no s'hagen venut de manera anticipada, per la qual cosa el club informarà de quantes disponibles hi haurà. Al mateix temps es recorda: arribada amb antelació i evitar aglomeracions d'aficionats tant en l'accés com en l'eixida de l'estadi.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2020

Search