Notícies

Oberta la venda de seients de tribuna per a socis i no socis

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent 1931 CF informa que, des de fa unes hores, s'ha activat la venda de seients en la zona de tribuna. Aquesta venda havia estat fins ara immobilitzada a l'espera de les renovacions de socis, que en totes les zones, ja superen la xifra de 500.

D'aquesta manera, tant un soci com un no soci, pot adquirir qualsevol seient que ha quedat lliure. De la mateixa manera, i com ocorre des del passat 1 de setembre, també està disponible la venda en altres zones de l'estadi. Les instruccions són molt senzilles, cal seguir la guia ja publicada, amb la diferència que ara es pot adquirir un seient en qualsevol zona de l'estadi. Tot i que al principi estava previst la possibilitat de canviar el seient, pels temps en les renovacions i en la preparació dels enviaments s'ha desestimat eixa opció per aquesta fase, i es valorarà per a la pròxima temporada.

Els que ja són socis han d'accedir al sistema amb el seu DNI, i utilitzar com a contrasenya el mateix DNI. Els que no ho son, ara poden registrar-se, utilitzant el DNI com a usuari i incloent les dades correctes en la seua fitxa. El preu dels carnets és de 10 euros en General, 20 en Tribuna i 30 en Llotja (aquesta secció no té venda online pel moment). A més d'aquest import es cobra una despesa de gestió d'un euro pel procés de preparació i enviament dels carnets a domicili.

Aquesta setmana les oficines no obriran al públic, i s'informarà de l'horari per a la pròxima setmana.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2020

Search