Notícies

Raúl Muñoz deixa el futbol per la porta gran

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Ahir dissabte UE Gandia i Ontinyent 1931 CF progatonitzaren alguna cosa més que un encontre amistós de pretemporada. Dos aficions unides, junt a una gran família, per acomiadar a Raúl Muñoz. El capità de l'Ontinyent CF deixa el futbol en actiu tan sols uns mesos després que un dels clubs de la seua vida haja desaparegut. L'homenatge era obligat, i merescut, i allà es van reunir membres de les penyes com La Torreta i Incondicionales 1931, junt a d'altres aficionats particulars per dedicar-li un emotiu acomiadament.

Va ser en el descans, quan el club local li feia entrega d'una camiseta emmarcada que podrà guardar en casa per sempre, mentre l'afició ontinyentina li feia entrega d'un composat de fotos en un marc amb dedicatòria inclosa, i li entregaven de forma simbòlica la camiseta que anava a lluir en el segon temps amb l'escut de l'Ontinyent 1931 CF. Una foto de família, amb les dos plantilles, i els últims minuts vestint la camiseta negra no van ser els últims moments d'una vesprada per recordar. També acudiren a l'encontre els xiquets que entrena en el futbol base de la UE Gandia, aixina com tota la seua família, en una xicoteta pausa del segon temps que servia per a la seua retirada.

Havia tocat el primer baló del segon temps, i també va ser protagonista en un terreny de joc que de ben segur trobarà a faltar. Raúl Muñoz, etern capità de l'Ontinyent CF, i sempre amb el número 22, ja té un xicotet lloc en els escuts dels dos clubs que ha vestit per més temporades, i sense dubte seguirà lligat al món futbolístic perquè el baló corre per les seues venes.

Gràcies Raúl Muñoz, gràcies capità!

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2020

Search