Notícies

Els jugadors estrenen motxilles gràcies a Arsamar

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Abans de començar la competició oficial per part del primer equip (la primera jornada ha estat aplaçada), i pel juvenil, els jugadors d'ambdós plantilles han rebut motxilles per equipar-se de cara als pròxims encontres. L'entrega és fruït d'un acord amb l'empresa Arsamar, situada en Atzeneta d'Albaida, i de la seua iniciativa per fer una aportació al club.

L'Ontinyent 1931 CF està molt agraït a l'empresa, referent en la comarca i en el territori nacional en la fabricació i distribució de productes de viatge, bolses, motxilles escolars i complements en marroquineria. La seua totalitat de catàleg està format per primeres marques com Lois, Agatha Ruiz de la Prada, Kukuxumusu, Route 66, Jaslen, etc.

L'empresa compta amb tenda online i tracta de mantenir un nivell alt de qualitat i una gran relació amb els preus oferits. Des del club, animem a socis i aficionats a conèixer més detalls de la companyia.

En la foto superior, Jorge García i Ivelin Popov visiten les instal·lacions d'Arsamar per rebre el material. En la inferior, tota la plantilla amb el seu exemplar. Ara només cal omplir les motxilles d'il·lusions i experiències.

IMG 20190914 WA0014

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2021

Search