Notícies

L'Ontinyent 1931 supera els mil seguidors en Twitter

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent 1931 CF es confirma com a club referent en el futbol regional amb la massa social que arrossega, però també en les xarxes socials. A Twitter va superar la setmana passada els mil seguidors, abans que haguera donat començament la competició oficial si no fóra per la suspensió per unes condicions meteorològiques que cal lamentar pels danys materials i personals ocasions, i als afectats per les quals el club envia tot el seu suport.

Amb tot, l'Ontinyent 1931 supera els mil seguidors ja en les tres xarxes socials principals: Twitter, Facebook i Instagram. Mentre en la xarxa on es "xiuxiueja" la xifra exacta de seguidors ascendeix a 1025 a hores d'ara, en Facebook la xifra ascendeix a 1328 i en Instagram als 1524. Aquest suport ajuda a refermar el projecte més enllà de la gespa, però és precisament aquesta setmana, quan es complirà l'històric primer partit oficial del club, quan l'entitat fa una crida especial per a que aquest recolzament es traduisca en una realitat sobre les grades del Clariano, des del xiulit inicial fins el final.

L'encontre tindrà horari oficial en breu i preus de les entrades per a no socis, amb cartell publicat en els propers dies per diferents punts de la ciutat.

Ara és el moment, ara és l'Ontinyent 1931.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2021

Search