Notícies

El juvenil es prepara amb dos amistosos més

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

El Juvenil de l'Ontinyent 1931 segueix la seua preparació, i als intensos entrenaments afegeix esta setmana dos partits amistosos. El primer d'ells serà demà dimecres a les 19:30 en el camp de Futbol-11 del Poliesportiu Municipal, davant l'equip cadet de categoria autonòmica de la UD Alzira.

El segon partit de la setmana es disputarà dissabte a les 18:00, en l'Estadi Municipal El Clariano. En aquesta ocasió els homes de Kiko Ferrero reben la UD Canals Juvenil.

D'altra banda, l'equip està a l'espera de conèixer el seu calendari en la Segona Regional, aixina com el grup i els adversaris amb els que s'enquadrarà. La previsió és que la competició s'inicie l'última setmana de setembre o la primera d'octubre, a l'espera de la publicació oficial que emetrà la FFCV.

L'Ontinyent 1931 encoratja als seus aficionats a seguir també el conjunt juvenil, que tracta de mantenir el segell de joc del primer equip, i que respon a la gran il·lusió dipositada per cadascun dels membres de la seua plantilla i cos tècnic.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2021

Search