Notícies

A un pas de fer història, l'equip afronta el partit amb il·lusió

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Demà, 22 de setembre del 2019, quedarà marcat per a la història de l'Ontinyent 1931 CF per sempre. Serà el primer partit oficial de la seua història en l'estrena en la Segona Regional. Tan sols uns mesos després de nàixer, i fruit de la malaurada desaparició de l'Ontinyent CF, el club farà un pas demà amb l'oficialitat de la competició.

L'equip rep la Peña Madridista de Ibi a les 18:00 en la segona jornada de lliga després de l'aplaçament del primer partit que es devia haver viscut al feu del CD Albaidense. En l'aspecte merament esportiu les notícies no poden ser millors, Roberto Bas comptarà amb la disponibilitat completa de la plantilla. "Els jugadors han entrenat a bon nivell tota la setmana i total normalitat", afirma Roberto Bas, que afegeix que "hem tingut problemes per confeccionar la primera convocatòria pel nivell mostrat, però estem segur que els jugadors no convocats sumaran també gràcies al seu compromís i treball setmanal".

A nivell institucional, des de la junta directiva s'espera que demà siga una festa per als aficionats al futbol de la ciutat, al mateix temps que es fa una crida perquè es necessita el suport total per a que els jugadors se senten en casa i amb un plus de motivació i energia. Els objectius esportius són dos, òbviament trobar-se amb els primers punts de la temporada, però sense oblidar l'estil de joc que ha mostrat en els partits preparatius de pretemporada.

El treball de les penyes, La Torreta, Incondicionales 1931, Frente Botifarra i Supporters BN ha estat essencial en les últimes setmanes, i l'Ontinyent 1931 els agraeix especialment tot l'esforç realitzat. Gràcies a la seua ajuda s'han realitzat tasques importants, i demà mateix hi haurà repartiment de calendaris i organització de la rifa, que tindrà en joc un sopar per a dos persones al Nou Racó El Tirador, i un baló firmat per la plantilla de l'Ontinyent 1931.

Ja no queda res, només que el baló rode, que l'afició tracte de disfrutar tant com ho intentaran fer els jugadors dins de la gespa, i que siga un dia que no s'oblide mai. A les 18:00, en El Clariano, amb accés amb carnet tant en PVC com el temporal en cartolina, i entrades a tan sols 2 euros per a General i 4 en Tribuna. El col·legiat de l'encontre serà Edgar Domenech Vicedo.

 

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2021

Search