Notícies

L'Ontinyent 1931 tanca demà la jornada en Albaida

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Ontinyent 1931 i CD Albaidense seran els últims dos equips en completar la primera jornada de lliga, que es recupera de forma aplaçada entre el dia de hui 9 d'octubre i demà 10. Serà a les 20:00 en el camp municipal Beniati amb la resta d'encontres disputats, i amb la necessitat, com no pot ser d'altra manera, d'un desplaçament massiu d'aficionats ontinyentins. L'equip de Roberto Bas es mesura davant d'un rival preparat per estar en la part alta, però que en estes primeres jornades ha estat molt penalitzat en defensa (7 gols encaixats per 4 transformats).

L'equip de l'ex-jugador de l'Ontinyent CF, Kikín, es troba en clara progressió després d'aconseguir els tres punts al feu de la Font de la Figuera, els primers de la lliga i voldrà adobar els dies grans de les festes de la localitat albaidina amb un bon resultat davant la seua afició. En canvi, l'equip ontinyentí ha entrenat a gran ritme esta setmana per recuperar-se de l'esforç realitzat el diumenge davant el CF Agullent que acabà amb victòria per la mínima (3-2).

Les entrades tenen un preu de 4 euros i el col·legiat de l'encontre serà Alexis Reig Miró. Sense temps per al descans, diumenge hi ha un nou desplaçament, al feu del CFS Racing de Novelda, el mític camp municipal de "La Magdalena", en horari de 16:45.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2020

Search