Notícies

Pinoso i Ontinyent 1931 protagonitzen el partit de la jornada

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

És sense dubte un dels partits més esperats del cap de setmana, ja que primer i segon classificat es veuen les cares en casa del Pinoso CF, que es troba a tan sols un punt dels ontinyentins. La plantilla és conscient que és un dels partits més importants de la primera meitat de lliga tot i que és cautelosa, sabedora que és el millor equip de la categoria, una categoria que se li queda menuda. No cal tirar massa enrere la memòria per recordar els partits entre l'Ontinyent CF i el Pinoso en divisió nacional, una reedició que ja no podrà tornar-se a repetir i que de la que ara pren el relleu el 1931.

L'Ontinyent 1931 lidera la classificació durant cinc jornades consecutives, però demà necessitarà traure matrícul·la d'honor en el feu del Pinoso si vol mantenir o inclús ampliar les distàncies. La setmana ha transcorregut dins de la normalitat pel que fa a entrenaments, i tan sols Mateo Sanchis es perdrà el partit perquè pateix un micro-trencament que l'allunyarà del terreny de joc durant una setmana o dos. Roberto Bas recupera a Àlex Cambra, que es va lesionar en Vallada per un colp i definitivament Marc Pomer ja estarà disponible, bé de partida o des de la banqueta, després que la setmana passada es decidira no forçar la seua tornada per precaució.

"És el partit més important d'esta primera volta i que més transcendència podria tindre de cara als pròxims mesos", assegura Roberto Bas, que afegia: "La gent té moltes ganes de desplaçar-se a Pinós, tenim a tots els jugadors endollats i esperem que es veja un gran partit". El Perfecto Rico Mira és un camp de bones dimensions i gespa natural, que de ben segur mostrarà un bon ambient, donat que els dos equips són els que manen en la classificació, seguits tan sols pel CD Eldense B, a 3 i 2 punts respectivament, després que el Promeses Banyeres haja caigut al feu de La Font de la Figuera (3-1), fet que el deixa en quart lloc ja a un distància de cinc punts dels ontinyentins. L'encontre serà dirigit per Pablo Jover Zornoza i començarà a les 16:30 de demà diumenge, un horari complicat degut a la festivitat de la fira d'Ontinyent.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2021

Search