Adéu a un gran 2020 esportiu però atípic

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

2020 acaba, són les últimes hores d'un any que ens ha descomposat a tots, sobretot fora del terreny de joc, però del que també cal extraure allò més positiu. Març va tallar les ales als equips, el primer i el juvenil, que finalitzaren abruptament les seues temporades amb ascensos de Segona a Primera Regional en el primer any de vida del club.

Semblava que l'amargor per eixa absència tan gran de l'Ontinyent CF es podia endolcir gràcies al gran treball de Kiko Ferrero amb el juvenil, i de Roberto Bas en el primer equip, i a l'esforç dels seus deixebles sobre la gespa. Semblava que una grada, la de tribuna especialment, a rebentar, i els més de 1500 socis amb carnet blanc-i-negre, podrien viure un any històric. I sí, ho va ser, però va tocar distanciar-nos, per la salut pròpia i per la salut de tots.

El maleït virus no ha de tapar les grans virtuts d'aquest any, i la junta directiva de l'Ontinyent 1931 CF només pot dir: GRÀCIES. Gràcies als patrocinadors, tant al principal, Cotopur, com els altres patrocinadors importants: Kito, Kapitalia, Innova, Ordiber, Innova i Bratembier. Gràcies a tots els que han tocat la porta, sempre oberta, del club, i aquells que ens han obert les portes. Els que han dit que sí a col·laborar en allò econòmic amb publicitat, o els que han col·laborat donant el seu temps i recursos.

L'Ontinyent 1931 CF no són sols els jugadors corrent darrere de l'esfèric per portar-lo a la porteria rival, són tots i cadascun dels socis i aficionats que, a dia de hui, s'han de conformar en seguir l'esport des de les seues cases. Són els gestos i els recolzaments entre la plantilla i l'afició fora del terreny de joc. 2020 ha estat dolç, però també amarg perquè hi ha gent que ha perdut als seus familiars més estimats. Aixina i tot, només podem dir gràcies a tots els aficionats.

Aquesta temporada en ple progres, amb ple de victòries en totes les competicions, té dispositat tot el mèrit en els jugadors, però també en la viabilitat i estabilitat de començar-la amb una casa: l'Estadi Muncipal El Clariano. Per això, a l'excelentíssim Ajuntament d'Ontinyent, al seu màxim representant Jorge Rodríguez, i a tots els seus membres de govern, com Óscar Borrell, també cal donar-los les gràcies.

Brindem per un 2021 que ens assegure la major salut possible i que, al mateix temps, ens torne a portar satisfaccions dins del terreny de joc. De part de cada membre de la junta directiva, de cada jugador i tècnic, FELIÇ ANY NOU.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2021

Search