La màgia del futbol torna aquest diumenge

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Les festes de nadal ja toquen a la fi, però abans s'han d'acomiadar amb la màgia dels Reis d'Orient i la il·lusionant nit del 5 de gener, amb els protagonistes recorrent gran part dels carrers d'Ontinyent. El que se li demana al nou any, 2021, i a les majestats no pot ser altra cosa que salut, i gaudir de la passió pel futbol amb salut.

Aquest diumenge a les 16:30 els homes de Roberto Bas es desplacen al feu del Pinoso CF, un dels rivals més rocosos de la categoria i que arriba de vèncer el CD SB Ontinyent, que fins el moment havia guanyat tots els encontres. Pel que fa als ontinyentins, arriben amb el bon sabor de boca del partit a casa del CD Contestano (2-3) però hauran de treballar de valent per traure alguna cosa positiva de l'estadi Perfecto Rico Mira.

Amb 21 punts, els blanc-i-negres incien l'any en el tercer lloc de la classificació, empatats amb el segon, CD SB Ontinyent, amb un partit més i a 3 punts del CD Contestano, amb dos partits més. Quasi sense temps per al descans, dimecres 12 a les 20:00 serà moment de rebre l'Esides Caramanchel en encontre aplaçat de la jornada 7.

Pel que fa al juvenil, l'equip torna a la competició amb el mateix horari, diumenge a les 16:30, però en l'Estadi El Clariano, per rebre el CD Eldense, immediat perseguidor en la classificació a 9 punts i un encontre menys.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2021

Search