Club

Club

COM_CONTENT_TITLE

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

Caixa Ontinyent i l'Ontinyent 1931 CF han firmat un conveni molt important per a que ambdós entitats, molt enfocades en l'aspecte social dins dels seus entorns, caminen de la mà en les properes dos temporades (2022/2023 i 2023/2024). Es tracta d'un conveni centrat en la projecció social i esportiva del futbol en la ciutat que pretèn portar aquesta pràctica a jugadors amateurs de diferents edats, nivells i condicions. Un projecte inclusiu i divers que incorpora els valors comuns de Caixa Ontinyent i l'Ontinyent 1931.

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

Aquesta temporada (2022/2023) anuncia una renumeració dels carnets de soci després d'allargar aquesta acció per una temporada la 2020/2021, i la 2021/2022 amb efectes de la pandèmia, en les que tots els socis han hagut de prioritzar la seua salut, com no podia ser d'altra manera. La 2022/2023 torna deixant enrere la famosa distància social, i és moment de tornar a estar units en El Clariano per animar a l'equip en la seua segona temporada en Regional Preferent.

En el següent enllaç cada soci, introduint el DNI i el nº de carnet actual, pot consultar quin serà el seu número en la nova temporada.

CONSULTA EL TEU NOU NÚMERO DE SOCI

A més, esta és la proposta de preus que fa la junta directiva per a la nova temporada 2022/2023, que es presentarà en l'assemblea ordinària d'estiu del proper dissabte 9 de juliol, per a la seua aprovació.

proposta preus carnets

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

🎽 #CampusEstiu | L'Ontinyent 1931 CF ja prepara una nova edició del seu curs de tecnificació per a aquest estiu!
💪 Grups reduïts i nivells per edat adaptats a tots els xiquets i xiquetes, regals, sorpreses i sobretot... molt bon ambient!
🗓️ Mes de juliol complet o quinzena.

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

El club conclou les jornades de tecnificació de Pasqua amb un gran ambient i un gran aprenentatge entre els més menuts que s'han inscrit. Durant aquestos dies s'ha pogut comprovar l'evolució dels xiquets i xiquetes, que han assimilat molts dels conceptes que aplica el club entre els seus tres equips que porten l'èxit temporada rere temporada.

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

Vesprada clau per a l'Ontinyent 1931 CF que, a més de conèixer qui serà el proper rival de La Nostra Copa, ha realitzat la presentació dels seus entrenadors per a la temporada 2022/2023, que no són altres que els renovats que ara ocupen les mateixes banquetes: Roberto Bas en el primer equip, amb el segon entrenador Óscar Bernabéu, i els entrenadors del filial i el juvenil, Pablo Iglesias i Kiko Ferrero.

Pàgina 1 de 88

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2022

Search