Club

Encontre molt complet per mantenir el liderat (3-1)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

L'Ontinyent 1931 manté el pas ferm en el grup XI de la Segona Regional després d'un encontre molt complet en totes les línies davant un CE Bocairent que només ha pogut reaccionar al primer dels gols, i que ha sabut plantar-se bé en El Clariano amb el seu estil de joc. Marc Pomer ha obert el marcador amb un gran gol en el primer temps, però 10 minuts després el visitant Diego Asensi ha igualat. En el segon temps, novament Marc Pomer i Lluís Felipe han sentenciat l'encontre amb el definitiu 3-1. Ara toca esperar la visita del Promeses de Banyeres, un dels equips cridat a estar en la part alta, el proper diumenge a les 17:00.

Després de guardar un emotiu minut de silenci per Rafael Sanchis "Cañot", ex-jugador de l'Ontinyent CF, que ens deixava esta setmana, el baló ha començat a rodar. El primer en avisar ha estat Peli després que Marc Pomer s'haja desfet del porter amb un regateig, ha cedit enrere però el tir de Peli l'ha rebutjat el porter, que havia recuperat la posició (2'). Els visitants han hagut de fer un canvi matiner per lesió, amb l'entrada de Fernando per Joan (20'). No s'havia arribat encara a la mitja hora quan els ontinyentins han obert el marcador. Marc Pomer ha rebut la passada en profunditat i s'ha tirat el baló en llarg per deixar enrere a Álex Cañete i enviar al fons de la xarxa amb un tir creuat i poc angle (27').

Com si el primer gol haguera suposat llevar-se un pes de damunt, el joc s'ha tranquil·litzat i els ontinyentins han pogut jugar amb foc, com ha ocorregut 10 minuts després. Els visitants han estat llestos i han trenat una ràpida jugada després d'una represa de joc en haver-se atès un jugador, i Diego Asensi ha ajustat el tir des de la frontal per igualar (37'). Sense cap ocasió destacada s'ha arribat al descans, tot i que els ontinyentins havien recuperat sensacions en atac, 1-1 en el camí als vestidors.

En la represa les instruccions eren clares, tocava tornar a posar camí pel mig i no ha tardat gens en passar. Lluís Felipe ha rebut en l'àrea i ha pogut controlar, però el seu tir forçat l'ha tocat un defensa. Marc Pomer ha aparegut en la segona jugada per llançar, també forçat, i el baló ha entrat amb molta intriga a la porteria (50'). El gol ha estat un dur colp per als visitants, que sense poder encaixar-lo rebien d'altre consecutiu. Jorge García ha rebut el baló a l'esquena per la seua defensa i ha posat la centrada al segon pal, on ha aparegut Lluís Felipe per trobar-se de nou amb el gol (58').

Amb el 3-1 el partit no ha tingut massa història, els ontinyentins l'han controlat en base a possessions llargues, i tan sols alguna jugada aïllada dels visitants haguera pogut haver-los capficat en el partit. Marc Pomer ha fregat el quart, i el seu hat-trick, en un mà a mà que ha enviat fora per centímetres, i després n'ha gaudit d'altre en el que s'han reclamat mans del porter fora de l'àrea (67'). Els visitants, mitjançant les botes de Diego Asensi, han tingut una nova oportunitat en furtar en zona perillosa però el tir ha eixit desviat (78').

Ja en els últims instants Marc Pomer no podria seguir per lesió i els ontinyentins s'han quedat amb 10 homes però el marcador ja no s'ha mogut. 3 punts valuosos per seguir al capdavant de la classificació i esperar la visita del Promeses de Banyeres, que amb un punt menys és tercer classificat (15), els mateixos que el Pinoso que és segon. El partit es jugarà diumenge a els 17:00 en El Clariano.

• ???? Ontinyent 1931 CF: Ivelin Popov, Àlex Cambra (Martín Nebot 71'), Jorge García (Salva Martínez 74'), Marc González, Pau Sanchis, Sergio Mateu (Víctor Navarro 55'), Diego Cambra, Peli (Ángel Galán 64'), Marc Pomer, Lluís Felipe i Alberto Osoro
  • ???? CE Bocairent: Álex Cañete, Blas, Xavier (Osman 60'), Víctor J., Joan (Fernando 20'), David Molina, Diego Asensi, Javier Bernat (Jordi Bodí 69'), José V. Soriano, Ángel Garcia i Ángel Alfaro (Jesús Pascual 89')
  • Gols: 1-0 Marc Pomer (27'), 1-1 Diego Asensi (37'), 2-1 Marc Pomer (50') i 3-1 Lluís Felipe (58').
  • Àrbitre: Yésica González Pérez ha amonestat el local Jorge García i els visitants Víctor J., Ángel García, Fernando i Blas.