Club

El Juvenil passa a coliderar i rep el Dragon Force (4-0)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

La lliga és llarga i tot pot passar, però en tan sols dos setmanes el juvenil disputa dos encontres davant CD Enguera (ja jugat) i Dragon Froce (el proper dissabte) i són, sense dubte, partits interessants i que serveixen per avaluar el nivell dels tres contendents que lideren la classificació. Malauradament, el passat diumenge el juvenil va caure per 4-0 al feu del CD Enguera. Un resultat més gros del que es va vore pel joc, però marcat per la gran diferència dels dos conjunts a nivell d'edat i físic, ja que els locals estan formats per gran part de jugadors de tercer any juvenil, mentre els ontinyentins no pogueren tirar mà dels juvenils convocats amb el primer equip en la victòria davant la Font de la Figuera CF.

Els enguerins van ser superiors als ontinyentins en els primers compassos del partit però després el domini va ser altern i els de Kiko Ferrero gaudiren d'algunes oportunitats clares per avançar-se en el marcador. Olavarrieta i Vicent Such però, es trobarien amb grans respostes del porter local. Joan Belda també seria providencial en una de les primeres ocasions locals, però poc després arribà el gol, tot i que el porter blanc-i-negre havia rebutjat, l'esfèric li caigué a Borja per obrir el marcador (28'). Al descans s'arribava amb el resultat obert per la mínima distància al marcador.

Però el segon temps estaria marcat pel bon fer dels locals, en un terreny de joc de reduïdes dimensions i molt de físic en el centre del camp per superar els ontinyentins. En el descans hi hauria canvis estratègics per part de Kiko Ferrero passant a una defensa de 3 i acumulació d'homes en la medul·lar per crear superioritats. Malauradament, en la primera oportunitat de la represa els locals ampliaren el marcador de les botes de Ignacio, un colp psicòlogic dur per al conjunt ontinyentí, que no podria maniobrar massa amb els recursos de la banqueta degut a l'absència dels jugadors convocats amb el primer equip a la mateixa hora i el canvi obligat en el descans per la lesió de Brazales, un dels homes destacats del partit fins el moment.

Els blanc-i-negres van passar a dominar en possessió però faltava efectivitat en els últims metres i els locals aprofitaven el límit del reglament oferit pel col·legiat per tallar el joc combinatiu dels homes de Kiko. Ja en l'equador del segon temps els locals feien el tercer després d'un contracolp amb un tir llunyà de Javier Perales que entrava per l'escaire (64'). Amb el pas dels minuts el cansament passà factura als ontinyentins, i tan sols quedava un home més disponible en la banqueta, Pablo Pastor. D'aquesta manera, es tornà a la defensa de 4 per no patir massa en el recorregut de les possesions i a un quart de la fi es reclamaria una jugada polèmica quan el porter local es feia amb l'esfèric amb les mans fora de l'àrea quan un atacant ontinyentí portava el control. Jugada protestada, però que no hagués canviat massa el signe del partit amb el 3-0 ja a l'electrònic. Ja en l'afegit, i despres d'un nou contracolp, Fco. Javier Simón feia el quart i definitiu gol.

Tot i el resultat l'entrenador ontinyentí reconeixia el treball dels seus: "hem tingut molts condicionants adversos, pocs jugadors disponibles, un equip davant molt bo i de major edat, i eixe gol matiner del segon temps que ens ha tallat moltes opcions d'igualar o estar prop d'igualar tot i que l'equip no s'ha rendit mai". Kiko Ferrero, a última hora del diumenge assegurava que "des de demà (dilluns) ja ens toca pensar en el pròxim partit, recuperar jugadors i afrontar amb garanties un nou desafiament com el que suposa la visita del Dragon Force B al Clariano".

I és que, amb aquesta derrota, ontinyentins i enguerins (CD Enguera i Dragon Force) colideren alhora la classificació, tot i que els dragons ho fan amb un partit menys disputat. Per això, cobra encara més importància el partit d'aquest dissabte en El Clariano a l'hora del cafè, les 15:00, hora perfecta perquè la fira encara no està en marxa i val per fer temps, anant a peu d'un recinte a l'altre en un cap de setmana totalment festiu en Ontinyent.