Club

La Penya de La Torreta organitza dos trofeus pel seu 15 aniversari

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

És molt difícil trobar el partit, sobretot a domicili, on no hi haja representants de la Penya de La Torreta. Són ja 15 anys des de la seua fundació i reconeixement com a penya de l'Ontinyent CF, i ara segueix al costat de l'Ontinyent 1931 CF. Un aniversari que la penya vol celebrar d'una manera molt especial.

Amb Paco Ortiz i Ana al capdavant, la penya organitza dos trofeus dedicats als jugadors per a la present temporada, un per al jugador més votat per l'afició i altre per al menys amonestat. Per a les votacions La Torreta comptarà amb la participació de tots els aficionats que vullguen sumar-se, i per afegir la votació només caldrà omplir un formulari online després de cada partit on cada aficionat triarà el millor jugador de l'encontre. En base al recompte de tots els partits, al final de la temporada es realitzarà una classificació ordenada per vots per a l'entrega d'aquest trofeu al millor jugador de l'afició. En el cas de les amonestacions, serà el joc net, per minuts disputats, el que atorgarà a un dels jugadors el trofeu.

L'enllaç de les votacions es publicarà a la crònica de l'encontre i al grup de facebook de la penya, que és obert i qualsevol es pot inscriure.

A més, la Penya de La Torreta està finaltizant la confecció d'un complet calendari que inclou fotografies i les dades de les jornades per anotar els resultats dels tres equips que composen enguany el club: primer equip, segon equip i juvenil.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2021

Search