Club

Gran èxit en les jornades de tecnificació del club en Pasqua

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

El club conclou les jornades de tecnificació de Pasqua amb un gran ambient i un gran aprenentatge entre els més menuts que s'han inscrit. Durant aquestos dies s'ha pogut comprovar l'evolució dels xiquets i xiquetes, que han assimilat molts dels conceptes que aplica el club entre els seus tres equips que porten l'èxit temporada rere temporada.

"Crec que els xiquets se n'han pogut anar amb bon sabor de boca perquè els hem ensenyat conceptes que apliquen els nostres equips, han millorat la seua tècnica amb les dos cames i amb molt de protagonisme de l'esfèric", assegura el president de l'entitat Miguel Ángel Mullor. Juanma Bas, responsable també d'aquestes jornades, confirma la fidelització dels més menuts a l'escut de l'Ontinyent 1931: "La gran majoria dels xiquets repeteixen fins pràcticament l'edat límit en la que ja solen entrar a formar part d'alguna escola de futbol, i això és positiu perquè es demostra una confiança en el nostre treball que anem fent tots els anys".

Al mateix temps, hi ha hagut un gran ambient, molts de somriures i activitats complementàries, que ha ajudat als més menuts a desconnectar de la rutina i mantenir-se actius durant les vacances pasqüeres. El club vol agrair a pares i familiars la confiança dispositada en aquesta nova edició, i els anima a seguir recolzant el primer equip aquest diumenge en l'encontre davant el CF Gandia.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2022

Search