Roberto Bas analitza el pròxim partit contra el Vila-real 'C'

Ràtio: 2 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent 1931 torna a casa, a El Clariano. L'equip ho fa amb il·lusió per revertir la mala ratxa de les últimes 3 jornades sense guanyar. Per això, la plantilla necessita a la seua afició. Roberto Bas analitza l'últim partit al Martínez Valero davant l'Elx Il·licità, la situació de l'equip i el pròxim encontre contra el Vila-real 'C' d'aquest diumenge a les 17 h. Cal recordar que el partit serà jornada econòmica, i les entrades es podran adquirir en el Bar San Remo, el Mesón del Rey, l'estanc de Pio XII i les oficines d'El Clariano dissabte d'11 h a 13 h.

  • En primer lloc, després de jugar contra equips de la part mitjana-alta de la classificació arriba ara el Vila-real C, que està tercer pel final amb 10 punts. És un rival propici per canviar la tendència de resultats de les últimes 3 jornades?

Sincerament, crec que la classificació no fa mèrit al potencial que té el Vila-real. És cert que aquests equips, si hi ha gent que debuta en la categoria, tal volta els falta un poc d'experiència i ofici en el futbol amateur. Però, si els deixen jugar i tenen el dia, t'emboliquen una "traca de por", siga on siga. És un partit on nosaltres haurem d'estar molt damunt d'ells perquè estiguen incòmodes i que noten cada acció que estem ahí. No sabem si per canviar la tendència de resultats de les 3 últimes jornades, però és el primer, i quan abans ho tallem, millor. Està clar que cada jornada de les 3 últimes té la seua lectura: Un molt bon partit contra el Llevant; un partit contra l'Utiel que vam saber pegar-li la volta, però després l'errada en porteria i l'expulsió ens van condicionar; i el d'aquesta setmana que ha sigut un partit en el qual no s'ha vist la imatge d'equip que estàvem demostrant fins ara. Hi ha molts factors que podríem gastar com a excusa, però realment no anem a fer-ho. Simplement, no vam estar bé, ho sabem i hem de canviar. Quan? Aquesta setmana en casa és el millor partit davant la nostra gent.

  •  Contra el filial de l'Elx, l'equip va "plantar cara" a un rival molt fort. Es pot dir que la línia de l'equip és la mateixa que fa unes setmanes quan tot eren victòries?

Personalment, com a tècnic, el nostre equip no em va donar la sensació de fer un gran partit, de plantar-li cara a l'Elx. Nosaltres hem sigut sempre molt intensos sense baló, molt ben defensors d'àrea quan hem hagut de defensar un centre lateral. I, precisament, ens marquen dos gols en dues accions les quals venen en centre lateral. Nosaltres ahí sempre hem sigut forts, contundents, expeditius, com es vulga dir. Però, és cert que sense baló no vam presentar la intensitat que estàvem fent-ho fins ara. Ara, vas poder empatar? Sí, és la veritat. Els últims 20 minuts van ser nostres. Ens anul·len un gol, fem un gol, una falta diverses tretes de córner rematant. Qualsevol d'elles podria haver sigut gol i empates i te'n vas en altre sabor de boca. Però, la realitat és que a mi la sensació no em va agradar. Vam estar un poc per baix. No va ser un desastre. Simplement, un poc per baix, que era un partit en el qual feia falta traure la millor versió. Aleshores, també és cert el que estic comentant cada setmana, i és que la línia d'aconseguir un objectiu és molt fina. Encara que ho deixes tot, no tens premi. Contra l'Utiel t'emportes un empat, i aquesta setmana jo crec que no hem fet mèrits per a endur-se res. S'ha de tornar a activar això i que la intensitat sense baló ens faça poder intentar aconseguir traure alguna cosa. Eixa és la idea.

  • Pensa que eixa tercera posició del Vila-real 'C' pel final de la classificació reflecteix el nivell de l'equip?

No és un equip per a estar tercer per la cua en la classificació, ni molt menys, però aquests equips a mesura que va passant el campionat van adaptant-se i van escalant posicions. És un equip que si el deixes jugar i tenen un bon dia és molt complicat parar-los perquè dominen molt bé el joc ràpid per terra, molt associatiu, creant-te superioritats, són gent ràpida que en espais fa molt de mal. Damunt, tècnicament són tots molt bons quan hi ha qualsevol transició i els deixes córrer en baló, saben conduir perfectament i nosaltres haurem de, ja que portem 3 jornades seguides sense guanyar, donar-ho tot per intentar guanyar aquest.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2024

Search