Roberto Bas analitza la pròxima jornada contra l'At. Levante

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Per segona jornada consecutiva, l'Ontinyent 1931 és líder del Grup VI de Tercera RFEF. Després de guanyar per 2 a 0 al CD Burriana en El Clariano, el conjunt de la capital de la Vall d'Albaida continua el seu somni en el debut en categoria nacional. Arriba la jornada 9, i els de Roberto Bas visiten la Ciutat Esportiva del Llevant UD per enfrontar-se al seu filial, un dels més complicats de la categoria. Així ho analitza el tècnic ontinyentí: 

  • Dels 4 filials que estan al grup, arriba el primer, l'At. Levante. Esperava que a aquestes altures estiguera més amunt? Què destacaria del rival?

L'At. Llevant depèn un poc dels jugadors que li agarra el primer equip. Està clar que si hi ha entre 2 i 5 jugadors que estan alternant, quan els agafa l'equip, el filial ho nota. Per això, estan tenint resultats tan dispars. Però, no deixa de ser favorit. Destacaria la joventut, que quan tenen el dia són equips molt potents. A més, la qualitat que tenen, perquè tenen jugadors que estan dirigits a buscar categories superiors.

  • Sembla que sols l'Elx Il·licità és capaç de seguir la dinàmica guanyadora de l'Ontinyent 1931. L'última jornada, equips com Atzeneta i Roda es deixaven punts, creu que és significatiu?

El normal no és lo nostre. Com sabem que tampoc és normal, tenim els peus en terra. És normal deixar-se punts com a visitant, sobretot. El tema de l'Atzeneta, va ser un partit contra nosaltres, per això porta dos resultats que de 6 ha sumat soles 1. Pot passar, i a nosaltres ens passarà també, segur. Portem una molt bona dinàmica i hem d'aprofitar-ho perquè hem d'anar sumant tot el que puguem ara. Pense que és això. Va a passar-nos a tots eixe moment complicat, que tots els equips passen en la competició regular. Nosaltres lluitem cada dia perquè no arribe, o que arribe de la manera més lleu possible.

  • El calendari ha deparat que l'Ontinyent 1931 cada jornada agarre al rival que la setmana anterior ha jugat contra l'Elx Il·licità, un dels favorits i màxim golejador del grup. És això un xicotet punt a favor, en el sentit que els rivals venen un poc "tocats"?

No sé si afavoreix o perjudica, perquè els que estan jugant contra l'Elx 'B' estan perdent i dos resultats negatius ningú vol tindre. Quan juguen contra nosaltres venen ferits i intenten deixar-ho tot per a no aconseguir eixos resultats negatius.

  • Per últim, veure un equip del grup, com l'Atzeneta, jugar la Copa del Rei, és una motivació per intentar jugar aquesta competició en un futur no molt llunyà?

En primer lloc, lo bo és que es juga a El Clariano. Si no recorde mal, l'últim partit de Copa del Rei que es va jugar a El Clariano va ser contra el Jaén que vam passar en la tanda de penals i, després, vam caure contra el Melilla. Tant de bo passe l'Atzeneta, perquè tornaria a disputar un altre i amb un Primera Divisió. El primer és això. Per a mi, sent d'Ontinyent, que es jugue un partit de Copa és una gran alegria. Motivació, si l'equip que jugara com a local fora l'Ontinyent, això seria meravellós. Està clar que és complicat perquè has de quedar 2n en la classificació, però el primer es el que diem. Salvar la categoria, consolidar-se, no patir i després tant de bo arriben millors objectius.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2023

Search