Golejada per opositar al lideratge (0-5)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

L'Ontinyent 1931 s'ha emportat una clara victòria de Montaverner, 0-5, gràcies al gran domini acumulat des dels primers minuts fins la recta final. Ha estat una vesprada de primavera en la que no ha costat massa obrir el marcador, ho feia Omar Cortés, per a que Lluís Felipe oferira la tranquil·litat abans d'anar al descans. En la represa Mateo Sanchis ha posat la salsa del gol amb un doblet i Quico Vidal ha arredonit la mona de pasqua a les acaballes.

Tàcticament i físicament els ontinyentins s'han mostrat més forts davant un Montaverner que acumulava partits en els últims dies, però al mateix temps arribava reforçat de vèncer un dels rivals difícils de la categoria, el Moixent CF. Per això, ha estat primordial el matiner gol d'Omar Cortés, que ha aprofitat una centrada de Rafeta al segon pal per enviar, de cap, al fons de la xarxa (4'). Mateo i Pablo Francés han tingut noves ocasions en culminar un mà a mà que s'ha donat per anul·lat per fora de joc dubtós (13'), i Lluís Felipe ha fregat el segon en rebre de Diego Cambra, però el mà a mà ha acabat fora (20'). Després de la parada tècnica per refrescar-se, el ritme ha decaigut momentàniament, però els de Roberto Bas han tornat a dominar. Lluís Felipe ha rematat sol una centrada de Rafeta, per dalt del travesser (29') en el que ha estat el preludi del gol. El davanter s'ha tret l'espina després d'una bona jugada de Diego Cambra en mig del camp, en la que ha deixat per a Mateo Sanchis, que finalment ha trobat la passada en profunditat per a Lluís Felipe. En el mà a mà, amb sang freda, ha superat el porter local (35'). Rafeta ha estat prop del tercer en aprofitar un mal rebuig dels locals, però el tir des de la frontal ha eixit per dalt del travesser (44'). Amb el 0-2 s'ha arribat al descans.

Després d'uns minuts més tranquils en la represa, el gol de Mateo Sanchis no s'ha fet esperar. Pablo Francés ha furtat en banda per acabar guanyant la línia de fons, i la passada de la mort no l'ha desaprofitada el Búfalo d'Alfarrasí, que ha posat el 0-3 al marcador (53'). Omar Cortés ha pogut ampliar en rebre el baló de taló de Lluís Felipe quan es plantava davant del porter, però el tir final ha eixit elevat (57'). Poc després es produïa el debut d'Álex Albert, que ha jugat pràcticament mitja hora, com també seria positiva la tornada de Juanpe als terrenys de joc mig any després per disputar poc més que l'últim quart d'hora de joc.

Lluís Felipe ha estat prop d'anotar-se el seu doblet després d'una gran associació entre Mateo Sanchis i Rafeta, però l'atacant no ha arribat per mil·límetres a la passada i el perill l'ha neutralitzat un defensa (67'). Mateo Sanchis ha segellat el seu doblet amb l'encontre totalment obert, quan els locals buscaven a la desesperada retallar i han aparegut espais. Ha estat a passada de Quico Vidal per convertir el 0-4 (71'). D'assistent a golejador, Quico Vidal ha aprofitat un baló rebutjat per la defensa a centrada de Marc González i ha empalat un tir ajustat que ha resultat incontestable (80'). Encara ha quedat temps per vore com als locals se'ls anul·lava un gol per mans just després d'un rebuig de Rubén García que ha colpejat el davanter local amb la mà (87'). Ha estat l'última acció de l'encontre.

Els ontinyentins es converteixen en colíders de la classificació amb el CD Contestano, però encara amb un encontre per recuperar davant l'Esides Caramanchel (14/04), gràcies als 27 punts i el ple de victòries acumulats. Aquest dissabte serà torn de rebre la UD Rayo Ibense B, a les 19:00 en l'Estadi Municipal El Clariano.

• ???? UD Montaverner: Josep Llorca, Alejandro Soriano, Juan Fernández, Alfredo Soler, Joan Julià (Rafael Sanjuan 85'), Josep Bañuls, Pablo Sanchis (David Vidal 77'), Sergi Vila, Juanvi Vidal, Carlos Prieto (Elamine El Filali 66') i Rafael Nicolau.
  • ???? Ontinyent 1931 CF:  Rubén García, Jorge García, Rafeta, Víctor Fuentes, Marc González, Alberto Osoro (Juanpe 71'), Omar Cortés (Álex Albert 63'), Diego Cambra (Pau Sanchis 71'), Mateo Sanchis, Lluís Felipe i Pablo Francés (Quico Vidal 63').
  • ⚽ Gols: 0-1 Omar Cortés (4'), 0-2 Lluís Felipe (35'), 0-3 Mateo Sanchis (53'), 0-4 Mateo Sanchis (71') i 0-5 Quico Vidal (80').
  • Col·legiat: Diego Nicolás Acosta Pérez. Ha amonestat els locals Josep Bañuls, Sergi Vidal i Rafael Nicolau, aixina com els visitants Rafeta i Jorge García.

???? Foto: Rafa Rubio