L'equip manté el llistó alt amb la desena victòria (2-0)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

El primer equip de l'Ontinyent 1931 que dirigeix Roberto Bas va quallar ahir una actuació quasi perfecta. Tan sols faltà convertir algunes ocasions més per major tranquil·litat, però va saber neutralitzar el baló parat dels visitants i el resultat no va córrer perill. La locomotora Pablo Francés va obrir el marcador en el primer temps i el búfalo Mateo Sanchis va fer la sentència en el segon. Encara hi hauria ocasions per al tercer gràcies a la gran possessió que va mantenir l'equip de manera sostinguda des de l'inici. A destacar, l'homenatge a Óscar Martínez, el jove jugador que ens va deixar fa 7 anys jugant un partit de futbol.

Després d'un minut de silenci i l'acte dedicat a Óscar i la seua família, el baló va començar a rodar en El Clariano per primera vegada des de la represa de la competició. Passaria el primer quart d'hora amb l'ampli domini ontinyentí però amb aproximacions febles. Va ser Pablo Francés qui va posar la sisena marxa per còrrer la seua banda i plantar-se en l'àrea per encertar amb un tir potent i incontestable (18'). Mateo Sanchis també ho provà, des de 30 metres, però el porter visitant atrapà baix pals (23'). A treta de cantó Pablo Francés i Mateo Sanchis no arribarien per poc (28'), com també arribà molt forçat Omar Cortés a un baló cedit per Mateo després d'una gran jugada de Rafeta (35'). En la recta final els visitants tractaren d'avançar metres i prendre cert domini però tornaria a estar més prop el segon gol local, amb una jugada d'estratègia que va traure Rafeta, però el llançament de Mateo seria rebutjat pel porter (44'). Amb l'avantatge per la mínima s'arribava al descans.

En els primers minuts de la represa els ontinyentins van comptar amb aproximacions de Lluís Felipe i Mateo, aquesta segona rebutjada a córner, que remataria de cap Osoro al lateral de la xarxa (52'). Pablo Francés apareixia per oferir la passada de la mort a Mateo Sanchis, però la rematada eixia fregant el pal (56'). Els visitants posaren l'emoció a baló parat, però l'esfèric es passejà en una treta de cantó (64'). I del possible empat al segon gol local per a la sentència. Altra jugada espectacular de Pablo Francés acabà en passada de la mort per a Mateo que, ara sí, rematà de cap al fons de la xarxa (65'). Lluís Felipe fregà el tercer després de guanyar la partida a l'últim defensa però sols davant el porter no pogué convertir (77'). Juanpe, que havia entrat des de la banqueta, també diria la seua però no encertà el mà a mà (90'). Quico Vidal, a porteria buida, tampoc encertaria per obtenir el tercer gol, i amb el 2-0 finalitzà el partit.

Amb aquesta victòria es suma la desena en deu encontres, és a dir, ple de victòries. Aixina i tot, aquesta recta final de lliga abans de passar a la fase 2 és molt exigent, i aquest dimecres tocarà posar-se el mono de treball en casa per traure un bon resultat davant l'Esides Caramanchel dins l'encontre aplaçat de la jornada 7.

• ???? Ontinyent 1931 CF: Ivelin Popov, Álex Albert, Pau Sanchis, Víctor Fuentes, Rafeta, Diego Cambra, Alberto Osoro, Omar Cortés (Quico Vidal 71'), Pablo Francés (Marc González 76'), Lluís Felipe i Mateo Sanchis (Juanpe 79').
  • ???? UD Rayo Ibense B:  Adrián, Roberto Carlos, Jorge (Luís 59'), Roberto, Miguel Ángel (Ángel 59'), Carlos, Álvaro (Jhonny 71'), Antonio (David 82'), Adrián Moltó, Raúl i José (Álex 82').
  • ⚽ Gols: 1-0 Pablo Francés (18') i 2-0 Mateo Sanchís (65')
  • Col·legiat: Daniel Navarro Ochando. Va amonestar el local Rafeta i el visitant Adrián.