Reforç de luxe per a la defensa: arriba Rubén Bella

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent 1931 CF ha arribat a un acord amb Rubén Bella, defensa central que arriba provinent del SIA UD Benigànim, per a la seua incorporació per afrontar la segona fase de la Primera Regional. Rubén ha jugat els últims anys en les categories de Regional Preferent i Tercera Divisió.

P2380579Rubén Bella Juan de Diós (Benigànim, 21 de maig del 1998) és un jove defensa central amb una trajectòria consolidada en equips importants de la Preferent i la Tercera Divisió. De fet, després de passar pel Plus Xàtiva i CD Olímpic, va finalitzar la seua formació en futbol base amb dos temporades consecutives al Racing Algemesí de Lliga Nacional. La seua estrena en el futbol amateur va ser al Petrelense de Regional Preferent en la temporada 2017/2018, i la següent temporada va vestir l'elàstica de la UD Ilicitana. Els prop de 2000 minuts acumulats en 23 encontres van cridar l'atenció del Novelda CF, amb qui debutaria en Tercera Divisió un 24 d'agost al feu del Jove Espanyol, tot i que ja s'havia estrenat en Copa Federació.

En Novelda acumulà minuts i experiència en categoria nacional, passant dels 1200 minuts en 13 encontres disputats, i encara que la present temporada l'havia tornat a encetar amb la UD Ilicitana, disputant quasi tots els minuts de les primeres 8 jornades, el SIA UD Benigànim natal el va recuperar per a la Tercera Divisió, on fins el moment ha sumat 300 minuts més. A Ontinyent arriba per rellançar la seua carrera i acumular minuts en un equip que s'ha mostrat molt segur en tota la temporada.

"Jo no em fixe en la categoria en la que jugue, això per a mi és un número, vinc a un club on es viu de veritat el futbol", afirma el jove fitxatge blanc-i-negre.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2021

Search