Victòria contundent per quedar a les portes de l'ascens (5-0)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

L'equip de Roberto Bas ha aconseguit una contundent victòria davant el Pinoso CF gràcies a una primera meitat d'encontre frenètica. La possessió, la precisió de les passades i les ocasions han servit per al 4-0 (Francesc, Kevin Llario, Lluís Felipe i Rubén Bella), un resultat que semblava curt després de les ocasions de Pablo Francés o el pal que ha tingut Francesc. Com també ho ha semblat en el segon temps, amb altra fusta per a Júnior, i nombroses ocasions de Pablo, Omar o Lluís Felipe entre d'altres. Aquest 5-0 deixa l'equip a les portes d'un ascens que s'aconseguiria vencent al feu del Ciudad d'Alcoy la setmana vinent.

La treta d'inici ha estat memorable, una jugada amb la participació de tot l'equip amb una excel·lent triangulació interior. Paret de Lluís Felipe amb un company, per a l'obertura a Jorge García que l'ha posat per a Francesc, que obria el marcador amb un tir ras (1'). Els visitants quedaven tocats amb altre matiner gol, el de Kevin Llario en una jugada similar a la primera, de nou Lluís Felipe ha trobat a Jorge, i Kevin ha aparegut en el segon pal per engaltar (8'). El domini era total, i el següent ha estat a baló parat. Rubén Bella ha rematat de primeres una treta de cantó, d'esperó, emulant a Kevin la setmana passada, però el cos d'un defensa ha rebutjat, el baló li ha caigut de nou a Rubén i ha engaltat amb un tir potent i incontestable per al tercer (24'). Pablo Francés ha fregat el quart amb un tir potent i sec que ha eixit elevat (25'). I de nou, Lluís Felipe feia un descosit a la defensa rival culminant una jugada interior que ha acabat amb pena màxima. El jove davanter s'ha encarregat de fer el quart des dels onze metres (29'). L'última ocasió clara, claríssima, del primer temps ha estat per a Francesc, que ha rematat de cap una centrada de Jorge García des la dreta al travesser (31'). Rubén García s'ha mostrat atent a tir del visitant homònim, Rubén, des de fora de l'àrea (38'). El porter ha repetit minuts després per allunyar el perill després d'un malentés a l'hora de rebutjar en la defensa (41'). I amb el 4-0 s'ha arribat al descans.

Roberto Bas començava a moure la banqueta en el descans, i la represa ha estat molt més tranquil·la. El resultat era clar i els ontinyentins, sense desitjar massa mal, hagueren pogut ampliar la renda a més gols, però només el de Lluís Felipe ha entrat. La primera ocasió s'ha fet esperar, Omar ha rematat de cap una centrada de Júnior però l'esfèric ha eixit per dalt del travesser (57'). Júnior, que volia seguir tastant la mel del gol entrant des de la banqueta, ha estat prop d'aconseguir-ho amb un centre-xut que s'ha enverinat fins pegar en el pal oposat davant la mirada del porter (67'). Rubén García tornaria a aparèixer per rebutjar a una mà un tir de Denis Sánchez des de fora de l'àrea (72'). I d'una àrea a l'altra. No del tot cert, ja que Lluís Felipe no ha necessitat xafar-la, i des de 35 metres ha vist el porter avançat i ha engaltat un tir per dalt que ha fet pujar el definitiu 5-0 a l'electrònic (73'). Pablo Francés, en un mà a mà, també s'ha trobat amb la fusta (74'), i Omar Cortés amb el porter amb un centre-xut des de la dreta (76'). Els visitants volien el gol de l'honra, i Rubén García ha rebutjat providencialment una rematada de cap de Mohedano al segon pal.

Sense temps per a més, esta victòria deixa a les portes de l'ascens a Regional Preferent el conjunt de Roberto Bas, ja que una victòria a Alcoi certificaria el canvi de categoria sense dependre de cap resultat, quan encara faltarien dos jornades per disputar-se.

• ???? Ontinyent 1931 CF: Rubén García, Jorge García, Pau Sanchis (Álex Albert 65'), Rubén Bella, Rafeta (Marc González 46'), Alberto Osoro, Diego Cambra (Omar Cortés 46'), Lluís Felipe, Pablo Francés, Kevin Llario (Quico Vidal 55') i Francesc (Júnior 55').
  • ???? Pinoso CF: Omar Amorós, Alejandro (Andrés 68'), Miguel Ángel Mohedano, José María, Rubén, Noe, César, Jahiro (Mario 59'), Antonio Jesús, Denis Sánchez i Iván Esteve.
  • ⚽ Gols: 1-0 Francesc (1'), 2-0 Kevin Llario (8'), 3-0 Rubén Bella (24'), 4-0 Lluís Felipe (30' P.) i 5-0 Lluís Felipe (73').
  • Col·legiat: Ismael Martínez Cifuentes. Ha amonestat els visitants César, Rubén i Iván.