Rubén Bella seguirà posant el cadenat a la defensa ontinyentina

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent 1931 CF i Rubén Bella seguiran de la mà una temporada més després de la seua arribada el passat mes de maig per reforçar la parcel·la defensiva de l'equip.

Rubén Bella Juan de Diós (Benigànim, 21 de maig del 1998) ha fet bones les paraules que li dedicava qui va ser el seu entrenador fins el mes de maig, Fernando Gómez, assegurant la seua qualitat i gran treball en el conjunt de la UD SIA Benigànim de Tercera Divisió. Rubén és talent i futur. Amb 23 anys ha demostrat, en la recta final del campionat, que és un segur en la defensa i que té facilitat d'enteniment amb els seus nous companys. Més enllà, també ha demostrat el seu potencial golejador. Ho va fer davant el Pinoso amb un tir engaltat després d'un córner, però també va fregar el gol en altres dos encontres, cosa que va impedir la fusta.

Tot i la seua joventut ja acumula experiència en categories superiors com la Tercera Divisió, amb més de mil minuts jugats al Novelda CF. En Regional Preferent també va demostrar la seua vàlua amb l'elàstica de la CF UD Ilicitana i UD Petrelense, on va ser titular indiscutible. A l'Ontinyent 1931 CF va arribar assegurant que "no li importa la categoria en la que juga, si no com es viu el futbol en el club al que pertany" i ha tingut temps per assaborir com acompanya l'afició tant en l'Estadi Municipal El Clariano com a domicili. Una temproada més, seguirà apostant pel club blanc-i-negre amb la intenció de recuperar la categoria que va deixar fa tan sols dos mesos.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2021

Search