Rubén García seguirà protegint la porteria ontinyentina

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

El porter Rubén García tornarà a vestir la camiseta blanc-i-negra la propera temporada, després que s'haja acordat la seua renovació. Rubén ja havia estat entrenant amb l'equip i tan sols faltava la firma de les dos parts per segellar aixina una relació que s'amplia pel moment a una temporada més, en la que serà la seua segona consecutiva a la disciplina ontinyentina.

Rubén García Cardós (Ontinyent, 12 de febrer del 1987), és una clara mostra de professionalitat i saber fer, prop de la porteria es mostra segur en totes les facetes i la seua experiència atorga a l'equip un grau més, acompanyant a un jove porter com Ivelin Popov. Aquest duo tornarà a assegurar-se que les davanteres rivals troben porteria en les menys ocasions possibles, com han fet ja en la temporada que ha acabat encaixant tan sols 13 gols en 19 encontres, la menor xifra de tot el grup VIII de Primera Regional.

Rubén García va tornar a l'Ontinyent per aportar tot el que poguera a nivell esportiu, aixina ha estat i aixina vol seguir fent-ho. La seua presentació s'ha dut a terme en les oficines de Kapitalia Inmobiliaria, i en la fotografia es troba amb Salvador Palau, director de l'entitat.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2021

Search