Calendari del primer equip - Regional Preferent Grup IV

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

El conjunt dirigit per Roberto Bas, que coneixia fa uns dies la composició del grup i els seus rivals, ha conegut aquesta setmana quin serà el seu calendari aquesta temporada. Emmarcat en el grup IV de Regional Preferent per part de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, la lliga començarà el proper 5 de setembre.

I ho farà amb una de les visites més difícils del campionat, al feu del Muro CF. El cap de setmana següent, del 12 de setembre, serà torn de rebre el FC Atlético Benidorm a l'estadi Municipal El Clariano. La primera volta i, per tant, la lliga finalitzarà davant el CE Pedreguer, a casa i a domicili respectivament, el 9 de gener i el 15 de maig.

Tots els rivals seran complicats però es poden destacar els duels davant conjunts cridats a estar en la zona alta, com el CD Contestano a casa el 17 d'octubre, després de la jornada de descans del 9 d'octubre, o la visita a Gandia per al 28 de novembre. Denía i Jávea seran, de manera consecutiva, rivals en El Clariano en la primera volta, i a domicili en la segona. Pel que fa al derbi comarcal davant l'Olleria CF, tindrà lloc el 3 d'octubre a domicili i el 20 de febrer a casa.

Es tracta, per tant, d'un grup fort i un calendari exigent, que s'haurà de recòrrer pas a pas, amb els peus en terra, i amb la il·lusió de jugar de "tu a tu" davant rivals que acumulen temporades lluitant per l'anhelat ascens a Tercera Divisió i que sempre tenen com objectiu plantar-se en la zona de promoció. En canvi, l'objectiu de l'Ontinyent 1931 seguirà sent, una temporada més, seguir creixent i madurant un conjunt jove de jugadors que no ha deixat indiferent a ningú, i que vol seguir demostrant que no té sostre.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2021

Search