Les Federacions de Futbol reconeixen el nom de l'Ontinyent 1931 CF

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

Ha estat una tramitació complicada, però per fi l'Ontinyent 1931 CF ha tingut reconeguda la seua denominació original. El club, que s'havia fundat amb eixe nom però que als registres d'associacions va haver de ser inscrit finalment com a "Ciutat d'Ontinyent CF", havia competit temporalment en Segona Regional amb el seu nom, però la passada temporada no va ser possible.

El nom Ontinyent 1931 CF no es va poder registrar per la seua semblança al nom de l'Ontinyent CF, i ara que malauradament l'històric club ha quedat liquidat per l'administració concursal, ha estat possible realitzar tots els tràmits necessaris per modificar el nom oficial al que s'havia proposat des del principi. Ha estat necessari el vist-i-plau de la Real Federación Española de Futbol després del canvi en l'administració pública, i aixina, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana també ha reconegut el nom.

A partir d'ara, Ontinyent 1931 CF serà el nom que aparega en tots els documents oficials, incloent el portal de competicions de la Federació. La FFCV ha fet públics també canvis de denominacions d'altres club. La Junta Directiva vol agrair el treball realitzat pels membres que han treballat en aquesta regularització.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2021

Search