Venda d'entrades anticipades per a l'Olleria CF - Ontinyent 1931 CF

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

És, sense dubte, el partit del cap de setmana en la Vall d'Albaida. Un duel que fins ara només s'havia produït en format de partit amistós, i que aquest diumenge (18:00) tindrà tres punts en joc. Però el que va per davant és l'acord al que han arribat ambdós juntes directives per respectar un preu mutu d'entrades.

Els socis de l'Ontinyent 1931 CF podran accedir al camp de La Solana per 5 euros adquirint entrades anticipades, aquest dimarts 28 de setembre i dijous 30 de setembre, de 18:00 a 20:00 en les oficines de l'Estadi Municipal El Clariano. Les entrades disponibles a aquest preu són 50, i cada soci només pot retirar-ne una. A més, el dia del partit, en taquilla, mostrant el carnet de soci es podran retirar entrades a preu de 8 euros. El preu habitual, per als no socis de cap dels dos clubs, és de 10 euros. L'Ontinyent 1931 CF informarà per xarxes socials en cas que s'esgoten en venda anticipada.

Les intencions de les dos juntes directives són clares, que tant el partit d'anada com el de tornada siga una festa del futbol, independentment del resultat esportiu. Al mateix temps, també es protegeix de l'abús que en les poques jornades disputades han patit els socis de l'Ontinyent 1931 amb la variabilitat de preus d'entrades en els seus encontres com a visitant respecte als preus regulars dels rivals. El Camp de La Solana es vestirà de gala, ja que en els últims mesos ha gaudit d'una remodelació necessària, aprofitant per cobrir part de la grada general.

L'encontre serà aquest diumenge 3 d'octubre a les 18:00 a L'Olleria, i el club fa una crida a que els socis s'apropen a animar el seu equip i tractar de traure un bon resultat davant un rival que ja s'ha convertit en un fixe de la Regional Preferent, i amb un projecte consolidat que sempre està cridat a ser la sorpresa per estar prop de la zona alta.

La Junta Directiva de l'Ontinyent 1931 vol agrair especialment l'esforç realitzat per l'homònima blanc-i-roja, i les facilitats oferides tant per adquirir entrades anticipades, com per mantenir preus amb avantatges el mateix dia del partit. En la fotografia, Miguel Ángel Mullor (esquerra) i José Navalón (dreta, L'Olleria CF), intercanvien les entrades del derbi comarcal.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2022

Search